Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

atom

Szandra lefeküdne velem - megint spam

2012.01.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Szandra lefeküdne velem - megint spam Tovább

Kaptam egy e-mailt azzal a tárggyal, hogy "Nagy Szandra lefeküdne veled". Barátnőm, Bori is épp a közelben volt, ezért hangosan felolvastam neki a szubjektet, hátha kacsint és elmosolyogja magát kéjesen, de helyette fülén kiszökő gőzzel indult meg felém, parkettán elcsúszó harisnyában kaparva, gőzmozdonyi lendülettel. Egyből elvetettem egy trió legapróbb gondolatfoszlányát is, majd felé fordítva a monitort mutattam, hogy csak levélszemétről van szó.
Akkor a tartalmat megnéztem, mert ilyen ajánlattal még sosem kerestek, tovább már nem kattintottam, hiszen minek is tettem volna?! Csak töröltem. Aztán egy hete újabb levél jött.

Na ez a Szandra már nagyon akar tőlem valamit, de hogy közöljem vele, hogy nem lehet, mert hát oké, hogy a facebookon van egy két Nagy Szandra meg minden, de ugye én foglalt vagyok és ha nem lennék az, akkor sem lennék akkora madár, hogy azt higgyem ez valós. Szóval úgy gondoltam, hogy írok Szandrának, hogy nekem ez a dolog nem aktuális, és nem is tetszik annyira. Persze a levelet megnyitva ugyanaz fogadott, mint a múltkor.

Igen, sajnos regisztráltam valami lapcsoport oldalán, ami miatt bekerült a címem az adatbázisba, így jönnek az ilyenek (többek közt ezért is van egy reklámmentes privát címem is). Remélem kiszúrtátok a lényeget. A feladó mr X. Szandra, vagyis mr X. Most akkor mi is van?

UPDATE: mr X -ként említem, mert időközben az e-mailcím tulajdonosa jelezte, hogy vegyem ki a bejegyzésből a nevét, mert vélhetően továbbküldős automata áldozata lett.

Az oldalra kattintva bejön, hogy 1600 forintos sms-ért regisztrálhatok, hogy lássam Szandrát, de egészséges párkapcsolatban élve nem vagyok rá kíváncsi, így viszont már elég infót szedtem össze, hogy válaszoljak Szandrának aka Endrének. Az alábbi sorokat küldtem, helyenként a blog miatt *-oztam.

Kedves mr X aka Nagy Szandra!

Köszönöm szépen ajánlatát, amelyben jelezte, hogy szeretne velem szexuális kapcsolatot létesíteni, érzelmek nélkül, kiszínezve kicsit a szürke hétköznapokat. Tekintve, hogy e-mail címe férfit rejt, így elgondolkodtam, hogy vajon egy "férfi nevét rejtő e-mail címmel hamarabb a csúcsra török" szemléletű hölggyel lehet dolgom, vagy egy női nevet használó transzival hozott össze a sors. Ha az előbbi, akkor elárulom, hogy demokráciában élünk, a nők is érvényesülhetnek, nincs szükség ilyen trükkökre. Arról hallott, hogy Ön rendelkezik már szavazati joggal is? Ha ezzel nem győztem meg, akkor olvasson el egy gyengébb feminista könyvet, attól még nem lesz fap*na, a feministák amúgy sem azok, de bizonyára nagyobb megbecsülést fog elvárni a neme iránt, mint ahogy azt eddig tette.
Ha a transzi verzió a helyes, akkor kedves mr X, egy kicsit okosabban kéne e-mail címet választani, bár tisztelem Önben, hogy (még ha így rejtve is), de közölte, hogy ha megbeszélnék egy randit, akkor a bariton hang mellett lenne más meglepetés is (még ha így rejtve is).
Köszönöm, hogy miután olvasás nélkül töröltem az e-mailt, majd a szemetesből is külön kitöröltem (persze mindezt teljesen véletlenül), Ön újra elküldte nekem "Emlékesztető" előtaggal. (itt megjegyezném, hogy az nem emlékesztető, hanem emlékeztető. Ha Ön pösze, akkor elnézést kérek, viszont felhívom figyelmét, hogy írásban azt nem kell jeleznie, mert hülyén hangzik/olvasható!) Letegeztél, így mostantól tegezlek én is.
Azt írtad, hogy az "Adatlap megtekintéséhez kattints a képére!" - miért írsz magadról E/3-ban? Vagy most mr X ír Szandráról, nem teljesen tiszta, mindegy. Sajnálom, hogy hazudtál nekem. Igazából azt kellett volna írnod, hogy "Kattints ide, hogy küldhess a megadott 06/90-es telefonszámra 1600 forintért sms-t, amellyel már tudsz regisztrálni, hogy megnézhesd az adatlapom!" - én meg most itt ülök a gép előtt éjjel, és sajnálom azt az 1600 forintot, így nem láthatom az adatlapod, hogy megnézhessem hogy is nézel ki te, aki le akarsz velem feküdni. Akivel érzelemmentesen színt akarnék vinni a szürke hétköznapokba. Érted, hogy ha lennék annyira hígagyú (vagy elkeseredett, akinek már semmi szex nem jön össze), hogy elküldjem ezt az 1600 forintos sms-t, akkor már az is mindegy lenne, hogy hogyan nézel ki. Ha elküldeném ennyiért az sms-t (no meg vélhetően ugyanennyiért még kétszer háromszor, hogy hozzájussak az elérhetőségeidhez) és azt látnám, hogy egy kétméteres ork vagy, akit Nagy Szandrának hívnak, aki amikor nem statiszta a Gyűrűk Urában, akkor mr X-ként éli szürke hétköznapjait, aki egyébként lefeküdne velem, hát persze, hogy gerincre vágnálak. Anyagias világban élünk, válság van, a gazdasági mutatók a mélyponton, 1600 forint sok pénz...

Ne haragudj, de nem küldöm el az sms-t, nem vagyok kíváncsi az adatlapodra, én nem a monitor előtt nevelkedtem folyamatos ínhüvelygyulladással. Célt tévesztett a leveled, de köszönöm, hogy lefeküdnél velem és nagyra tartom, hogy ezt ilyen nyíltan közölted velem, viszont inkább főzök valamit ebből az 1600 forintból, megvacsorázom a csajommal és vele színesítem a már amúgy is elég színes hétköznapjaimat, s természetesen nem érzelmek nélkül. Továbbá arra is megkérlek, hogy töröld az e-mail címem (***@***) az adatbázisodból, amibe egyik lapcsoportotoknál került az be 100 százalékig biztosan nem azzal a szándékkal, hogy ilyen leveleket küldözgessenek nekem!

További sok sikert kívánok az sms-ező verebek elkapásához, kedves Szandra aka mr X! Üdv!

A levelemre egyébként nem érkezett válasz...

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr923577177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2012.01.20. 11:38:23

@elvanagyerekhajatszik: a jobb hasáb legtetején tessék olvasni és nem meglepődni :P

czviktor1 2012.07.23. 14:16:26

Kedves czviktor!

Virág lefeküdne veled. Várja a válaszodat!

A profilját a képre, vagy ide kattintva nézheted meg: smart-lover.com/csaj.php?id=36702194688

Sikeres ismerkedést kívánunk!

Ezt a mailt azért kaptad, mert regisztráltál az egyik társkeresõ szolgáltatásunkra!

2012, Smart-Lover.com
Minden jog fenntartva!
süti beállítások módosítása