atom

100 év stílusai 100 másodpercben - a stílus evolúciója

2012.01.13. 10:55 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
100 év stílusai 100 másodpercben - a stílus evolúciója Tovább

100 év, stílusok, tánccal körítve, 100 másodpercben, Londonból. - címszavakban ennyi lenne a videó tartalma. És hogy mit táncoltunk az elmúlt 100 évben s közben mi volt rajtunk?

 

Szeretem az ilyen jellegű videókat, mert a másodpercnyi képkockákon kívül még sokat rejtenek magukban. Például rengeteg munkát, mert pontosan és jól hozták össze a táncmozdulatok közti váltásokat, ez sok koordinálást igényelhetett, de megérte. Aztán a ruhák és a táncok mellett szerintem nagyon jók lettek a hátterek is, s bár nem mind korhű, a hangulatuk mindenképp passzol az előtérben pörgő eseményekhez:) A deszkakerítés előtt zajló jelenetek egy részénél fent a sarokban az erkélyről egy kisgyerek figyeli a produkciót a háttérből. Az egyik téglafalas jelenetnél pedig jók a graffitik a háttérben, a nyúl, a mókus, meg a figura a jobb szélén.

Emellett rögtön az ajánlóban találtam egy reklámot is, A stílus evolúciója címmel, ami nem más, mint a Fructis hajformázó cuccok promóciója. Nagyon jó karaktereket választottak ki a sztárok közül s bár lehetett volna itt még felhozni másokat is, de így is szép egész:)

Két verzió készült, az első a férfi karakterekkel, ebben van Elvis, Travolta, Jacko, Bono, Bowie, Manson, Kiss, Mika stb... Nagyon eltalálták, s zeneileg is jó, nekem ez a kedvencem:) 

 

A másik a női, Gaga, Britney, Monroe, Turner, Minogue, Pink, Winehouse stb. Ez már reklámosabb, mint az elődje, de szintén jó lett:)

 

Én nem futok az új színekért és stílusért a boltba, nincs kedvenc ikonná magasztalt énekesem, akit követek, ezeket a dolgokat már elnőttem. Sőt, ősszel több zsáknyi divatjamúlt ruhától váltam meg, mert eljárt a divatidő a koptatott trapéz-farmerek, az ilyen-olyan pólók és pulóverek felett. Szerencsére én az "oldalzsebes" Földszíneket kedvelők közé tartozom, egyéb esetben meg farmeros sportosba, szóval nem kell sűrűn variálnom, nekem még a fenekemen van a farmer ülepe, nem halok meg egy divatszínű pulcsiért a kirakat előtt, és nem rohanok sikítva haza, ha valahol véletlenül szembejön ugyanaz.. ..mondjuk ilyen nem szokott lenni. Bár nekem is vannak kedvenceim ettől függetlenül, de a kapucnis pulcsik és az Adidas Superstar iránti rajongásom abszolút normális keretek közt van még:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr903542194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2012.01.13. 22:13:20

Nagyon jók ezek a videók! Hogy te miket találsz?...:)
süti beállítások módosítása