atom

*megjegyzés* - Üzemzavar

2012.01.09. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - Üzemzavar Tovább

Bizonyára egyeseknek feltűnt, hogy egyes sorozatos bejegyzéseim (5 kép a telefonból vagy a Mondatokban) akadoznak, mint ahogy az egyéb posztok is.. A több évig sikeresen tartott napi 1 bejegyzést az elmúlt egy hónapban nem sikerült tartanom, ez leginkább a munkának és netem-akadozásának volt köszönhető. Igaz rengeteg posztot megírtam előre, de minden napot így sem tudtam lefedni, nem lehet ésszerűen előre blogot írni, úgy, hogy ne váljék sablonossá, unalmassá. Karácsony óta meg persze mindig akad valami, amiért nem ülök a gép elé hosszabb ideig. Most egyfajta kisebb üzemzavar állt be, de már nyakig hempergek az olajban és ki sem látszom a gépházból - tehát rajta vagyok az ügyön, hogy folytassam rendesen, és ne tűnjek el napokra a blogomról/tól.

 

Akarok tartani egy normális arányt továbbra is, és azt nem csak videós bejegyzésekkel, amikből sok volt decemberben. Nem, nem ihlettelen vagyok, hanem a körülmények úgy alakultak, hogy nem tudtam géphez ülni, van ez így.. ..a munka, de legalább van mit csinálnom és nem kell éhezni és annyit nélkülözni, mint az év vége felé, mert ugye a Szakítás óta már eltelt egy kis idő.. Szóval összeszedem magam és visszaállok újra blogerré, ahogy tudok, ahogy sikerül a környezeti tényezőktől függően, eszem ágában sincs még abbahagyni:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr13530254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása