atom

Karácsonyi ajándékmustra

2011.12.30. 12:10 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Karácsonyi ajándékmustra Tovább

Idén is sok mindent találtam a fa alatt, az elmaradhatatlan zoknik és alsók idén elmaradtak, de helyette kaptam pulóvert, átmeneti kabátot, csokikat, határidőnaplót és természetesen különféle kozmetikumokat is.

Kaptam egy nagyon szép, fémből készült autóformájú kekszes dobozt, amit Mama nehezen akart megvenni, hátha nem tetszik nekem, de így utólag is megjegyzem: jó választás volt:)

Anyáéktól az egyebeken (ez alatt értendő a nekem szükséges dolgok, amelyeket karácsony előtt kellett megvennem, de nem volt rá pénzem:P), szóval az egyebeken kívül kaptam csokit, gyertyát, és még polc szélén ücsörgő aranyos famacskákat is, amelyek egyből huppantak is az Atombunker egyik polcának legfelső emeletére.

Aztán kaptam egy érdekes csomagolásban bátyámtól egy nagyon jópofa objektív-poharat, nagyon jól fog mutatni a másik mellett, és ez nagyobb, meg van hozzá keksztartó (a teteje), így ebből lehet tejeskávézni otthon:)

Bori is sok mindennel meglepett, ha már én megleptem egy szakállal, amit az elmúlt egy hónapban növesztettem:P Ezért kaptam tőle borotválkozós cuccokat, sok-sok aranyos apróságot, meg egy nagyon szép és meleg sálat és miegymást, illetve egy Mustang képével ellátott fém bögrét:)

Szép volt ez a karácsony is, ez is a legszebb karácsonyom volt, mint mindig:) Anya bővebben dokumentált minket itt.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr23495689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása