atom

London Bus Tour

2011.11.16. 12:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
London Bus Tour Tovább

Régebben rengeteget utaztam diákként busszal és vonattal. Ha viszek magammal olvasnivalót, akkor is vannak olyan pillanatok, avagy blokkok, amikor az ablakon át bámulom a tájat. Most is ezt teszem, amikor utazom a zenekarral, sokszor nézem a suhanó fákat, várost, mindent. S persze az utóbbi években már fotós szemmel másképp nézem a Budapestre tartó hajnali IC-ről a ködös szántóföld feletti horizonton felbukkanó Napot:)

Amikor motorozom valamilyen bámulatos vidéken átvezető úton, akkor mindig ki vagyok akadva, hogy nem hátul ülök egy körbeforgó széken egy kamerával, mert mindent megörökítenék. Jó volna, s mivel a volnákból nem lehet megélni, így azt hiszem többször kéne magammal hordanom kis zsebHD kamerámat, ha már egyszer "zseb" jelzővel rendelkezik. S ha eleget videóznék, akkor egyszer összejöhetne egy olyan hétköznapi dolgokból összetevődő kisfilm, mint amilyet Moritz Oberholzer készített Londonban, buszos utazásai alkalmával.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr623388611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása