atom

Köd, ősz, hideg, falevelek...

2011.11.16. 11:55 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Köd, ősz, hideg, falevelek... Tovább

Mostanság össze-vissza csúszkálok a bejegyzéseimmel, és azt hiszem, hogy ez a folyamat nem is fog helyreállni egy darabig, valahogy mindig akad ez meg az, ami leköti az energiáimat, s bár tartom a napi bejegyzést, de előfordul mint most, hogy a szerda este írom meg a keddre szánt fotókat. Mostanság sok csak fotó vagy csak egy videó bejegyzésem van, s bár annyi jobbnál jobb kisfilmet látok, hogy azokból naponta többet is beilleszthetnék, azt hiszem próbálok nem elmenni videóajánlóblog irányba, inkább csak heti 1-2szer (ezen a héten 3szor) szelektálok:P

Most megint fotókkal jövök, tegnap délután kiugrottunk Bonyival fotózni egy kicsit, de aztán a sötétedő idő és a hideg, illetve egy találka miatt hamar abba is hagytuk, de azért beillesztek pár képet, a hangulat miatt.

Szeretem az őszt és a ködöt, viszont a hideget annyira nem, mert sosem öltözöm fel annyira, mint kéne, így ma már fagyoskodtam is. Azt hiszem holnap már előkerítem a sálam, a sapkám, és a kesztyűm is. Igaz a legtöbbször a lábaim fáznak, lehet kéne bélelt nadrág és egy melegebb cipő?

Szeretek az avarban gázolni (nem elgázolni, hanem gyalogolni):)

Ma már betűröm a pólóm és nem ülök le hideg padokra, öregedtem? Érettebb lettem? Épp ezen gondolkodtam miután lefotóztam az alábbi padot, majd betűrtem a pólóm, ami guggolás közben csúszott fel derekamon.

Mindig is imádtam ezekkel a kis pörgettyűkkel játszani. Nagyapámmal ha jól emlékszem a Budai vár egy-egy magasabb részén a dobáltuk le az előre összegyűjtött magvakat és "helikoptereztünk" órákig.

A hétvégén Borival is avarosodtunk, erről is beillesztek egy borcsaphoto-t, ezen a héten lesz a napja, hogy már 8 hónapja egymás kezét fogjuk (bár tegnap ő kilencet mondott, no mindegy:P). Illet már csinálnunk magunkról egy-egy ilyen fotót:)

Szóval ősz van, hideg van, sok falevél van, és rengeteg köd, amit imádok, szóval biztos lesz pár ködös fotóm is a közeljövőben itt a blogon:P Majd beillesztem valamikor, de nem biztos, hogy napra pontos leszek:P

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr393388706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2011.11.17. 17:24:53

@Hajnal Pappa: így nem ér, te itthon ott laksz a környékén :)

Hajnal Pappa 2011.11.18. 02:18:58

tudom, meg is örültem neki, mikor megláttam! 50 1.4 látszik, jó hogy maradt még éles tartomány a képen:D
süti beállítások módosítása