atom

Mondatokban

2011.11.13. 15:20 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Mondatokban Tovább

Klubban: Rántsd ki! - mondja Bonyi a laptop töltőkábelét tartva, erre én kirántottam a konnektorból, amit látva Bonyi így szólt: Nem így kell. Meg kell fogni a konnektort, a másik kezeddel pedig a dugót, és óvatosan kihúzni. - Oké, de te nem azt mondtad, hogy óvatosan húzzam ki, hanem azt, hogy rántsam ki. - De azt nem mondtam, hogy mit!

Kávézóban: Befér egy szafaládé a melleid közé? Vagy egy Csabai? Akarom mondani öööö... Gyulai. - mondja Hanzs (Csaba) Borinak, majd hozzáteszi: Amikor már kimondtam éreztem, hogy gáz:P

Kávézóban: Messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. - mondja valaki, mire én: Mint a makkod egy Jeruzsálemtől. - úgy egy perc más beszélgetés után gondolkodásból kijőve Reni így szól: Mondjuk az ő makkja biztos messzebb van Jeruzsálemtől, mint Makó.

Otthon: Mit tegyek a teádba? - kérdem Borit - az arzén mellé... Muhaha - tettem hozzá:)

Kávézóban: Bonyi épp telefonált sajátos tempójában, mire Gergő odaszól neki, s majd nekem: Ébren vagy már? Még nincs ébren. Rottyon van mi? - válaszolom, hogy nem, nincs. - eközben Bonyi: Ööööööööööööö. Mindjáááááááááááárt küldöm... - erre Marci: De rottyon van. Nagyon is:)

Kávézóban, előtt, után: Szamárháton érkeztem a városba. Na ne basszamár?! - mondta ezt Hanzs vagy harmincszor:P (vonatkozó videó itt)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr153374378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2011.11.13. 16:01:50

hé, ez a rottyos nekem ott kimaradt :D

Olya 2011.11.13. 16:33:38

No igen... Aki nem "élt együtt" eleget Bonyival, annak akár úgy is tűnhet, mintha....Pedig nem. Azaz igen. :D :D :D
süti beállítások módosítása