atom

24 óra egy repülőgép-anyahajón

2011.11.12. 10:42 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
24 óra egy repülőgép-anyahajón Tovább

Nem szeretem a háborúkat, a harcokat, meg a különféle katonai nyomásokat/fenyegetettségeket, viszont az egészet körülvevő technikai dolgokat annál inkább. Na most ez nem azt jelenti, hogy modelltankokkal berregve játszom itthon, hanem azt, hogy ha valamely repülőgép, anyahajó, szállító-jármű, s ilyen-olyan eszközről forgatott dokumentumfilmet látok, akkor nem lehet levakarni a képernyőről:P

Kiváltképp a repüléssel kapcsolatos információk vonzanak, de nem úgy, hogy fejből felsoroljak most három napjainkban is használatos vadászgépet (talán még menni is), hanem úgy, hogy például egy jó indexképpel ellátott videót szinte már a megnézés előtt is a kedvencekbe tegyek:) Az alábbi videó is ilyen volt, kedvenc jelenetem nincs, kicsit dokumentumfilmes, eltérően a zenés-csillagos szombati videóimtól, de sebaj:)

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr543372252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása