atom

Mondatokban

2011.11.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Mondatokban Tovább

Otthon: Mondani akartam, hogy majd hordok fát előre... - mondom anyának, amikor látjuk, hogy hordja fater előre a fát (egy hónappal vakbélműtétje után), mire anya: Nem mondani, csinálni! - na ja, ismerős ez a mondat, tesóm is ezt mondta pár hónappal ezelőtt Borinak, egy család vagyunk:P

Beszélgetésben: Ha nyernék a lottón, akkor... - mondja anya mire én: Csak egyszer nyernék az életben.. - s ekkor Bori félbeszakít: Te már nyertél! Itt vagyok neked én! - :) <3

Ablakon kibámulás közben: És az ott mi? - kérdi anya az avarkupacban fekvő pulikutyánkra, Bandira célozva (mármint mondatilag, nem puskával). - Az ott kérlek szépen egy jamaicai szarvasbogár, azért ennyire rasztás. Ez a példány valószínűleg úgy került ide, hogy egy rasztaman azt hitte, hogy a haja, és a fejére tette, amikor elutazott világot látni, mert megkívánta a gulyáslevest. Aztán az Alföldről meg hanyatt-homlok menekült haza, amikor meglátta, hogy mindenféle rasztaparókák (pulik) kergetik a nyájakat.

Teraszon: Jaj Atom! Nyalogat a kutya! - mondja Bori, miközben Bandi a bokáját rágcsálta (nem nyalogatta). Majd Bori egy másodperccel később vigyorogva megszólal, mivel fittyet sem hánytam a dologra: Ó. Hmm. Méég! :)

Udvaron: Már nem tudom hányadik kört futottam a kutyával az udvarban, labdával és ugrálással felhergeltem, hülyültem vele, majd nekemrohanva majdnem fellökött és kicsit megharapta a bokám. - Ejj Bandi! Nem erről volt szó! - mondom, erre enyhén hágó-pozícióra emlékeztetően elkapta a lábam: Erről sem volt szó! - tessék csak továbbrohanni! - ráztam le magamról így az ebet.

Beszélgetésben: Épp kölcsönadtam egy eszközöm az egyik barátomnak, amikor megkértem rá, hogy legalább annyira vigyázzon rá, mint a sajátjára. Majd amikor átgondoltam, hogy arra nem vigyázott eléggé, rögtön módosítottam: Legalább annyira óvd, mint a f*rkad a p*ncitól! - gonosz beszólás volt, de tekintve, hogy emberünk már egy ideje független, abszolút ütött:)

Tévézés közben: Épp a maradj talpon című vetélkedőt néztük anyával (ebben van az, hogy bizonyos rossz válaszok után a játékos alatt lenyílik egy csapóajtó, aki így a mélybe zuhan, vélhetően egy hálóba esve), aztán elgondolkodtunk, hogy miképp lehetne feldobni a műsort: Mondjuk lehetne ilyenkor egy két felcsapó láng a lyukból, némi kénes szag, meg egy ördög is kinézhetne gonoszan nevetve, vasvillával. - mondom, mire anya: Vagy oroszlánhörgések is lehetnének, meg ordítások, vagy még jobb, kimászhatna egy nővel a lyukból Indiana Jones, lesöpörve magáról pár kígyót. - :) Szeretek anyával tévézni:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr103357472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sapka 2011.11.07. 10:49:12

a bokálya inkább bokája.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.11.07. 11:46:28

már megint szegény Bonyi...:D
süti beállítások módosítása