atom

Budavári pálinkafesztivál Ocho Macho koncerttel

2011.10.11. 10:43 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Budavári pálinkafesztivál Ocho Macho koncerttel Tovább

Szombaton a fővárosban jártam a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon az Ocho Macho zenekarral. Este érkeztünk, és nem volt valami kellemes az idő, azaz a hőmérséklet, de azt mondták sokan, hogy erre ott van a pálinka, az majd felmelegít. No persze azt nem is kell mondanom, hogy nem szeretem a pálinkát, de azért ittam egy-kettőt, hátha attól jobb lesz. - megjegyzem, hogy két-három felestől még nem érzi azt az ember, hogy vastag kabátban és bundás kesztyűben van. No mindegy. A koncerten a munka elvonta a hidegről a figyelmem:)

A fenti képen látható egy kis pálinkásüveg, imádom, a benne lévő itókától kirázott a hideg, de nagyon tetszett ez a kis üveg, így hazajött velem. Most másfajta pálinka van benne, ez már itthon lett beltöltve, mert annak ellenére, hogy nem szeretem az italt, van itthon egy kicsi, persze csak orvosi célból:P
A buli előtt csináltam pár fotót, csak hogy legyen ilyen éjszakai dunás-hidas nekem is:)

Lenne még pár kép, de nem szúrom be őket, mert unalmas lenne ugyanaz a téma még két fajta képkivágásban, így marad ez a három, helyettük a koncert képeit itt lehet megnézni, de persze vettem fel egy kis mozgóképet is, ha már ilyen hangulatos volt a helyszín, egy amolyan összefoglalót a buliról:)

 

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr793293603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.10.11. 20:15:28

Gyönyörű képeket csináltál, és a videó is nagyon jó lett! :) Hű én a pálinka fesztivált nagyon élveztem volna! Mindegyikből egy iciri-picirit :D
süti beállítások módosítása