atom

Bori a Frei Caféban

2011.09.09. 09:33 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Bori a Frei Caféban Tovább

Úgy illik, hogy én is pöttyintsek pár szót arról, hogy szerda este a barátnőm interjúalany volt a Café Freiben, fotózása kapcsán. Mivel a helyi kultúrbarátok már írtak az eseményről, így elég csak linkelgetnem, például a vaskarikát, vagy a westindexet.

Az interjú általánosan arról szólt, hogy honnan jött Bori, hogy kezdte a pályafutását (amelynek elején tart tekintve, hogy 19 éves), hogy készülnek a képei, milyen hangulat övezi ilyenkor őt, stb... Olvassátok el a fent linkelt cikkeket.

Én is szóba kerültem, persze csak súrolt a beszélgetés, "az interjúalany barátja, aki szintén fotós" - na ja. Mindenben különbözünk: fiú-lány, Canon-Nikon, művész-sajtós (avagy ezt mondhatjuk úgy is, hogy fotós-fényképész), realista-szürrealista, dokumentáló-alkotó, stb...

Bori ügyes. Ezt már akkor is mondtam, amikor még nem volt a csajom, és Bonyival nézegettük a fotóit. S lehet, hogy nem tetszik minden fotó, amit készít (nem a kivitelezés, hanem csak a téma, vagy annak elvontsága nem érint meg esetenként). Szóval gratula itt is, azért jó, hogy ilyen fiatalon már túl van ezeken:)

borcsaphoto.com

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr403213129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2011.09.09. 15:04:19

westindex, van ilyen?:D

zsozso82 2011.09.09. 21:28:34

@Hajnal Pappa: na jahh, én is ugyanezt kérdeztem először :D
süti beállítások módosítása