atom

*megjegyzés* - akadozás, dolgozás, betegedés

2011.08.10. 12:33 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
*megjegyzés* - akadozás, dolgozás, betegedés Tovább

A jelenség: akadozik a blogom, nem frissül naponta, két-három posztot is kihagyok, majd pótlólag rakok fel bejegyzéseket.

Az okok: munka előtérbe helyezése, mert ugye az mindig akad bőven, így amikor már lenne időm blogra, akkor helyette alszom, mert nem akarom magam agyonterhelni, így akadozom, és nem frissülök naponta, ez persze csak addig tart, amíg szokás szerint nem érem utol magam rendesen. Meg otthon sem vagyok minden nap, így pláne ragozódik ez a csúszás... Erre most még beteg is vagyok...

A kórisme: vasárnap enyhe torokfájás, Strepsils kíséretében álomba merülés, éjszaka izzadt vacogás, remegés, dupla takarózás. Hétfőn rosszullét, orvoshoz menet, kínzó torokfájással, émelygéssel, lázzal - vírusos torokgyulladás, antibiotikum, ágynyugalom. Egy nap lázasan hánykolódás, rosszullét, még bekapcsolni sem tudtam a gépem, enni meg pláne nem (2 és fél zsemle aznapi összteljesítmény). Kedden már nincs hányinger, sem láz, csak torokfájás és valami gyomorszáj-fájdalom az első normál adag meleg kaja után/óta. Estére pedig megérkeztek a kiütések a lábamra és a kezemre, viszket, zavar (több ismerősömnek is, velejárója a kiütés a mostani betegséghullámnál).

Szóval szokás szerint dolgozom, kilábalok, és utolérem magam. A megértést pedig köszönöm, a blog nincs hanyagolva, csak akadozik...

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr863139421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása