atom

Mondatokban

2011.08.09. 12:54 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Szerkesztőségben: Gór hova tartozik? - kérdi Andi, mire én: Nagy Máriához.

Beszélgetésben: Nem az a lényeg, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy mennyinek érzed magad. - Aha. Hát jelenleg 300-nak. - ... az szar:P

Beszélgetésben: Ebben is különbözünk. - mondom Borinak, mire ő: Hát valamiben kell. Neked kukid van, nekem nunim van... - mondja ő Fluor slágerére hajazva, mire én: Nekem meg zenei ízlésem Édes.

Buszban: Miután megkóstoltam a zabfalatos-kekszet így szóltam: Finom ez a zab, azt hiszem lónak állok. - erre Móroczka: Hát ha most szemét lennék... - Akkor azt mondanád, hogy a fejem már megvan hozzá mi? - Nem akartam én kimondani. - Persze. Mindig a fejemmel jönnek. Mert még nem látták más testrészeimet!

Beszélgetésben: Ha-ha-ha. Ha-ha-ha! Akkor te is ilyen gennyláda vagy? - Hogyne! Imádom ijesztgetni a csajomat. - és ezt napról-napra bizonyítom is:)

Elferdített mondásban: A lepényhal először, a remény hal meg utoljára.

Úton: Krrrrrrr.... Krrrrr..... - mondja a váltó, majd ezt követően morcos, agresszív fejjel beverve a 4-est így szól Marci: Na most rettenetesbe kapcsoltam!

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr733116904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása