atom

Mondatokban

2011.08.01. 13:55 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Szerkesztőségben: Gyerekként jégkrémet akartam ültetni... - mondja egyik kollégám a másiknak, a szobából kifelé menet. Én pedig elképzelem, hogy milyen jó is lenne ez a valóságban:)

Szövegben: Minden nő kurva, csak anyám nem. De ő is volt fiatal.

ZP-ben: Ki az a Batman? - kérdem mutatva a Batman szerkót viselő srácra. - Hát Batman egy fekete ruhás hős, aki időről-időre megmenti a várost.

Szövegben: Az alkohollal nem találod meg a választ, de el is felejted a kérdést.

Otthon: Bori kicsit erősen volt kirúzsozva egyik nap, így két zenei vonatkozású szóviccel is éltem. - Ha most Magdolnának hívnának, akkor megjegyezném, hogy egy kicsit erős a Rúzsa Magdi. - majd később egy másikat is bedobtam: Olyan Attilás a rúzsod. - Miért? - Erős. - gondolhatjátok, hogy milyen reakciókat váltottam ki. Segítek, nem nevetett.

Megállapításban: Az elvek olyanok, mint a fing. Minden ember addig tartja amíg tudja. - mondják nekem nevetve. S milyen igaz...

Szövegben: Chuck Norris kitépett egy oldalt a facebookból.

Alkotás közben, borospoharak mellett: Addig kéne nyilatkozni a kamerának, amíg még látszunk. - mire én: Még látszotok, bár kezd homályos lenni a kép(etek).

Esküvőn, hajnali egykor: Nem láttátok a Józsit? Itt vár rá a taxi. - kérdi a férj, majd megszólal a háttérben, kicsit dülöngélve rágyújtó ember: Én láttam a Lidit fél négykor. - majd kis mosolyt követően a férj arrébb megy, tovább keresgélve...

Egy régi sztoriban: Kiki! Tudod miért nincs a p*nában szék? - Nem, miért? - Mert te oda is leülnél! Hát fordulj már meg aztán indulj! - mondta az öreg edző focimeccsen a lusta játékosnak.

Otthon: Ez nem is egy Bonyi baz'meg volt, hanem az alatti. - mondta nekem Bori egy poénomra.

Beszélgetésben: Nem vagyok álmos, csak... *Atom ásít* ...csak kicsit fáradt vagyok. - mondtam.

Viccben: Mi a közös a hegyi pásztor és a hegymászó között? - Mindkettő marhára vigyáz a hegyen.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr693096265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása