atom

Ha a halál fia szeretethiányos, akkor nekünk végünk van - animáció

2011.07.31. 10:56 | Atom | Szólj hozzá! 6 komment komment
Ha a halál fia szeretethiányos, akkor nekünk végünk van - animáció Tovább

Mindenkinek vannak olyan pillanatai gyerekkorában, hogy kicsit hanyagolva érzik magukat. A szülő nem tud elég időt foglalkozni a gyerekkel, és ilyenkor el kezd dolgozni a kis lélekben az érzés, hogy nem vagyok elég fontos - ami rosszalkodásba megy át (figyelem-felhívásképp), vagy segítségbe, hogy a szülőnek kevesebb dolga, így több ideje legyen (mondom ezt, eléggé lesarkítva).

Na de mit tehet a Halál (aki ebben az esetben nőnemű), akinek gyermeke úgy érzi, hogy túl kevés ideje jut rá. Nem viheti el magával dolgozni, és haza sem viheti a munkát. Ilyenkor persze a gyerek segíteni akar, és gondolhatjátok, hogy a Halál fia ezt nem úgy intézi, hogy rendet rak otthon. Ici-pici angol kell hozzá, de anélkül is érthető.

MORTYS from Bad Kidow Company on Vimeo.

 

Nagyon tetszik a kisfilm, de azért nagyon remélem, hogy a Halál Hivatalban papírokkal dolgoznak és nem pályáznak számítástechnikai eszközökre...

Tovább a poszthoz
6 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr843113792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.07.31. 16:41:37

hátőő... ez olyan, no nem is tudom... *SPOILER* (nem mintha bármit elvenne az alkotás élvezeti faktorából) pl a legvégén miért és mitől robban fel az űrhajó? őket miért nem ragadta el kis halál fondorlata? és milyen vígan örvendeztek miközben mindenki elpusztult odalenn, és a hajójukból szökött az oxigén? ezért voltak szkafanderekben? és ésésés... lehet szőrszálhasogatásnak tűnik, pedig nem annak szánom, de ez egy se füle se farka wannabe Cute Burton cucc. sajnálom.

KelekótyaP 2011.07.31. 17:55:25

Mort után szabadon?:)

booza 2011.08.01. 14:49:48

Édes kis kölök:)
süti beállítások módosítása