atom

Melyik számot hallgatod most? - kérdések zenehallgatóknak a világ körül

2011.07.25. 18:50 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Melyik számot hallgatod most? - kérdések zenehallgatóknak a világ körül Tovább

Nem is hallottam erről a megmozdulásról a mai napig, amikor egyik ismerősöm megosztotta  a facebook-on, a magyar verziót, amelynek ajánlójában már számos Ha jól tudom, akkor az alapötletet Tyler Cullen gondolta ki, amikor leforgatta az első ilyen videót, a Hey You! What Song are you Listening to? New York-ot.

Azóta persze elkészült a magyar verzió is, van a világ számos városából már, többet is megnéztem, de persze, hogy a budapesti érdekelt a legjobban, hiszen abban a városban jártam már én is, meg hát csak-csak a fővárosunk:)

Egy-két arc meglepetést okozott, próbáltam kiemelni valamelyiket, de nem tudtam végül, nézzétek meg!

Nagyon jó ötlet! Én is rengeteg zenét tárolok a telefonomon és elég sok műfajból összeválogatva, vannak érdekesebb és átlagosabb darabok is, szóval sosem lehet tudni mi szól épp. Mint ahogy a videóban lévő embereknél is. Vannak meglepő darabok:)

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr483096711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.07.25. 19:10:20

Jaj ez nekem nagyon tetszett! Olyan jó hangulata van az egész vidinek.... és tök jó belehallgatni, abba, amit mások hallgatnak. :) Tényleg volt egy-két meglepő. :D

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.07.25. 22:05:13

Hát belenézegettem a külföldiekbe és annyira mások az emberek. Ilove this video

tompysoft 2011.07.25. 23:29:42

tervezzük megcsinálni ezt Szombathelyen is. (:

Törzsvendég:-) 2011.07.26. 19:18:29

Nekem ez már sokszor az eszembe volt,hogy olyan jó lenne tudni ki mit hallgat:),áááá cseppet sem vagyok amúhgy kíváncsi típus:).(Mondjuk én fosnék megkérdezni:).
süti beállítások módosítása