atom

5 kép a telefonból 37

2011.06.16. 18:32 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
5 kép a telefonból 37 Tovább

Ezen a héten öt darab vágyakozó képpel jelentkezem. Maga a "vágy" egy éjszakai teszkózáskor fogalmazódott meg, amikor a ruhák körül settenkedtünk (nem szalámiért), és Hanzs kiszúrt egy gyerekpólót, amire rögtön rávágta: Ilyen mintájú pólókat miért nem csinálnak felnőtt méretben? - ekkor mindenki kiválasztott egy gyerekpólót (a polcról és nem a vásárlók kölykeiről), amely tetszett s máris kattintgattuk a képeket.

Hanzs egy csimpánzost választott, amire ránézve tényleg feltehetjük a kérdést: Miért csak gyerek méretben van?

Nekem stílusosan egy zsiráfos póló dukál. Simán el tudnám képzelni magamon ezt a pólót a hétköznapokban. Igaz a szemüveg lehetne rajta egy ici-picit kisebb, de így is jó. Miért nincs a méretemben?

Zsótti annyira magához illőt választott. "Zsolti a béka" - mondták rögtön - bár inkább Zsolti a gekkó a póló alapján:P

Timi Hanzshoz passzolóan csimpánzost kapott. Hozzá jár még egy plusz dzsip is. Igazi gerilla-gorillák csimpánzok:)

Bonyi gorillás-csimpánzos-körözéses pólót talált magának. Illik hozzá. Képzeljétek el a fejét áruházi háttér helyett rendőrségi - nyilvántartásbavételi fotós-háttérrel. Na ugye?! Ezzel a komoly arccal, ha mosolyogna, akkor nem lenne jó, de így:P Ez a póló hozzá illik.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr392987663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása