atom

Rossz kaja = rossz kutya

2011.06.14. 11:05 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Rossz kaja = rossz kutya Tovább

A múltkor kaptam bátyámtól ezt a négy képet. Egy kutyaeledelt gyártó cég reklámja, akik  szerint ha rossz ételt adsz a kutyának, akkor rossz lesz az ebed is.

Ez nagyon aranyos eb:) Nem mondanám rossz kutyának, hiszen pilótaként (aki minden városban tart egy szeretőt, és illatról ismeri az összes stewardess bugyiját) én sem szeretném, hogy az asszonyra más repüljön rá.

Ez mekkora poén már? Kicsit morbid, no meg azzal sem számol az eb, hogy a gazdi kapaszkodik, de mindegy. Ha vakvezető kutyám lenne, akkor 18 Michelin csillagos étteremből kapná a maradékot...

Muhaha! :) Ezért kell jó Kőmives Kelemen alapokon nyugvó maffiamódszerrel betonozni és nem ásni:P

Ehhez szerintem nem kell rossz kaja. Ez alapból így lenne sőt, a gazdi még örülhet is, hogy kutyája van, mert így eddig eljutott. Ha macskája lenne, akkor az már a századik kártyalap elhelyezése után az egész közepére beugrott volna, hogy vele foglalkozzanak és ne mással:P

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr512982677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása