atom

The Mute Button - némítsd le a világot!

2011.06.11. 13:36 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
The Mute Button - némítsd le a világot! Tovább

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki már elképzelte, hogy milyen lenne az, ha rendelkeznénk egy távirányítóval, amivel a valóságot, a körülöttünk lévő világot irányíthatjuk. Nem, most nem a távkapcs. című filmre gondolok, de az sem rossz:)

 

Néha voltam már olyan helyzetben, amikor azt mondtam, hogy de jó lenne most egy távirányítóval ezt az egészet lenémítani - nagyon hangos építkezés, dáridózene valami közeli lakásból, meccsek, ilyesmik... Tutira használnám nap mint nap. Lenémítanám a kis ölebet, amelynek fülbántó ugatása/nyikogása van, lenémítanám a légkalapácsot, az aszfaltvágót, a csúszó ékszíjjal járó autót, a lyukas Koppány kipufogós Ladát, a kávédarálókat (hihetetlen nagy fordulatszámon üvöltő robogók, amik kb. 30-40 km/h-val haladnak), a felső emeleten lakásfelújítást végző brigádot, akik minden nap reggel hatkor kalapálni kezdik az épületet és a falakat és nem tudok tőlük aludni. És minden olyat, ami zavar, nem tetszik:P Magamat is lenémítanám este, hogy ha esetleg horkolok, akkor reggelig ne zavarja senkit sem.

Egy ilyen némítást dolgoz fel az alábbi videó, érdekes reakciókat kiváltva az emberekből.

Én is csodálkoznék azt hiszem:P

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr752975184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tompysoft 2011.06.11. 18:44:26

ez beteg :D
Meglepnének egy ilyennel a fő téren, nem tudnám hova tenni :DDD

Mejaa 2011.06.15. 20:28:44

imádtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam...i was csacsee ;)
süti beállítások módosítása