atom

*megjegyzés* - Egy régi biztosítás és egy régi számlakivonat

2011.06.10. 19:33 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - Egy régi biztosítás és egy régi számlakivonat Tovább

Két napja érdekes levelek vártak a postaládámban. Mindegyik valamely módon a múlthoz köthető. Az egyik egy biztosító levele volt, amelyben az állt, hogy "nem tudjuk értelmezni a következő jogcímen ... befizetett csekk összegét" - így visszakaptam 1700 forintot. Az egészben az a szép, hogy 2009 októberében fizettem be az összeget (már nem tudom, hogy mire), és csak most jöttek rá, hogy nem tudják értelmezni. Azért örülök, hogy visszaküldték, nyugodtan le is nyelhették volna...

A másik levél egy elkavarodott számlakivonat. Meglepődtem, amikor a 2010 január havi számlakivonatot felbontottam. Kicsit elkéstek a kézbesítéssel. No sebaj. Azt mondjuk már meg sem kérdem, hogy miért küldözgetik, ha már kértem az e-számlás rendszert, hogy ne vágjanak ki annyi fát. Mindegy. Majd kiveszek egy szabadnapot és újra végigjárom környezetbarát igényemmel a szolgáltatókat, hiszen idáig egyelőre csak a vodafone fogta fel, hogy én nem akarok kivonatokat kapni. Védjük az erdőket, ha már van rá mód. Nem? De. Pont.

Remélem jövő héten nem kapok 2008-as leveleket. Ha igen, akkor beszélnem kell a postásunkkal:P

Tovább a poszthoz
Címkék: blog atom posta levél
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr712973827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása