atom

Hétvégi képanyag ajánlása - zene, motor és boksz

2011.05.17. 14:42 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Hétvégi képanyag ajánlása - zene, motor és boksz Tovább

A hétvégén szerencsére megint volt a fogamra való munka is, az eseménydömping túlzottan nem árasztott el, így még élvezni is tudtam a látottakat. Elsőként a péntek estét említeném, az AGORA-Fesztivállal, ahol pont jókor érkeztem a Magashegyi Underground koncertre, ami után Kiscsillag következett.

Miután álltunk mi férfiak és néztük, kit lehet... Na szóval a Lecsós-Bandiszelet után mindenféle kemikáliák kerültek elő, boroskólával és limonádéval, a Vad Fruttikra bulizhattunk egy jót:)

A gyümölcsös után másnap Ikerváron voltam, motoros találkozón, amely történetnek volt egy kacifántosabb szála is, de erről majd máskor. Szóval láttam sok száz brümmögőt, nagyon szép vasakat is, persze Igorral mentem és ha már ott voltam, akkor hazafelé keringve motoroztam is egy jót. Manapság úgysincs sok idő rá.

Vasárnap a szokásos focimeccsek után bokszra igyekeztem. Ha jók az emlékeim, akkor életemben először láttam ilyet. Nem mondom, hogy meghatott, sosem szerettem a küzdősportokat, de azért jó volt ezt is megtapasztalni vizuálisan:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr512901833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása