atom

Sok lépés - Many Steps

2011.05.14. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Sok lépés - Many Steps Tovább

Egyes alkalmakkor, amikor valamilyen rendezvényen vagyok, szoktam lábakat fotózni. Legyen az táncos, ünneplő, sétáló, kopott cipőben ácsorgó, vagy hasonlók. Most nem kutatom végig a bejegyzéseimet, de tudom, hogy többször előfordult már, hogy keskeny képkivágással csak a lábakra tettem a hangsúlyt.

Legutóbb egy táncgálán fotóztam lábakat, a levegőbe ugró néptáncosokét. Akkor gondolkodtam el azon, hogy kéne csinálnom egy ilyen videót is. (Na persze rengeteg videós ötletem van, majd csak-csak megvalósulnak idővel.) - Gondoltam rákeresek a műfajra a neten, mert olyan nincs, hogy ilyet még ne csinált volna valaki.

Találtam is egy kellőképp tetszetős videót, amely ha nem is mindig a lábakra fókuszál, de nagyon el lett találva a zenére vágással, a felvett képekkel, a világ sok táját felölelve.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr692901819

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf | TÁNCDAL 2011.05.15. 13:26:26

 Összeveszett a varrótűa kocsikerékkel;árok partján két vasvillanagy peckesen lépdel.Cicafej, kutyafej,ha hideg van, énekelj!Megvakarta a kisollóa nagykendő térdét;nem szed krumplit a fakanál,mért görnyedjen hétrét?Cicaháj, kutyaháj,a víz alatt ne...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása