atom

Lenyűgöző ebfotók: kutyás bejegyzés király képekkel

2011.05.11. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 6 komment komment
Lenyűgöző ebfotók: kutyás bejegyzés király képekkel Tovább

Gyerekkorom óta szeretem a kutyákat. Mindig is volt eb a háznál, szüleim kaukázusi-juhászokat tenyésztettek, két puli rohangált fel s alá udvarunkban, nagymamáknál tacskó és kuvasz, szóval körbe vettek a kutyák:) Iskolába menet mindig akadt pár kerítés, ahol megálltam simogatni, megmarad szendvicset osztani, a szomszéd német juhászával, vagy bernáthegyijével is jóban voltam, és még a Charlie, avagy minden kutya a mennybe jut című mesére is elvitettem magam kistökösként a moziba.

Nagyon nagy barátságban voltam Bercivel, aki 2009 januárjában halt meg, most Bandi boldogítja a családot, aki egyébként puli és már sok képet szolgáltattam róla itt a blogomon. Mint fotós idáig nem túl sokat alkottam kutyafotózás terén, nem is kerítem elő a képeimet, hiszen találtam a neten egy ehhez a témához sokkal jobban konyító brit fotóst, Tim Flach-ot, akinek képeiből szemezgettem nektek. A vázlatcím az volt, hogy "kutyás bejegyzés király képekkel" - mint utólag rájöttem, ezt nem is lehet nagyon változtatni:P

Kezdeném is kedvencemmel, egy fehér pulival.


És a java még hátra van:)

Ha már fehér puli, akkor persze van fekete is:)

Frissen vágott dobermannok. Sosem szerettem ezt a fül és farokvágás dolgot, csak ugye, aki látott már lógófülű dobermannt, azt tudja, hogy egy őrzővédő kutya komolyságát simán elveheti a kajlaság.

Egy nagyon-nagyon gyűrődő homlok...

Az alábbi ebet egy francia kabrióból kipattanó kalapos, napszemüveges, pöttyös kendő nő mellett tudom elképzelni, de egy duplafedeles szárnyú géppel érkező, retró pilótaruhás fehér sálas nő mellé is passzolna:)

Ismét gyűrődünk...

Ezt a képet csak Orsi kedvéért illesztem be:)

Nem tudom tapasztaltátok-e már, de van olyan, hogy nem jó érzés esőben egy kutya mellett állni. Volt, hogy sártól és kutyaszőrtől gazdag vízcseppek leptek el, amikor Bandi odafutott hozzám a teraszon:P

Majdnem azt mondtam, hogy alulnézetből ritkán látni kutyát, aztán rájöttem, hogy ki kell egészítenem ezt a mondatot. Alulnézetből ritkán látni kutyát, persze nem arra gondolok, hogy nem látjuk a hasukat és a talpukat, mert például a mi kutyánk Bandi, állandóan hanyatt vágja magát a gazdi közelében.

Gyűrődés, Episode 03

Ezt a képet egészen biztosan egyik kedvenc mesém, a 101 kiskutya ihlette:)

Ezzel a képpel Anyának kedveskedek. Ő imádja a kutyák nedves nóziját. Kérdés, hogy ekkora felbontásban is?

A sok ugrálós fotózást követő pihenés.

A végére pedig maradnak a módosított ebek. Mármint szőrileg. Ez az eb csontváz mintát kapott.

Lionel Ritchie

És végül pedig egy bubifrizu.

Fotók forrása: timflach.com


ui.: Persze nem ide tartozik, de azért még felhívnám a figyelmet egy régebbi vizslás bejegyzésemre: Bodza, a Snoop Dogg vizsla, illetve beilleszteném két kedvenc vizslás képem, amelyikből a baloldali jelenleg is a hátterem a számítógépen (szerkesztőségben, az otthonin évek óta Beró)


 

Tovább a poszthoz
6 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr62531446

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Richard Quandt - JÓL VIGYÁZZ A KUTYÁDRA 2011.05.12. 12:39:31

Gyakran mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja – s ezek az állatok valóban figyelemreméltó teremtmények. Könnyedén megtanulják az ember 50–75 szavát és némi gyakorlással akár 200 kifejezést is megértenek. Különféle módon képesek kif...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2011.05.11. 09:58:03

ezek isteniek :-D
kutyákat nézve/látva/simogatva rá kell jönnöm, mennyire hiányoznak a kutyáim, még pontagyú Suzy is :-)...vagy egyáltalán egy kutya...

Olya 2011.05.11. 10:26:45

:D :D :D Köszönöm Méltóságteljes Hannibál Urat!!! :D Na meg az enyhén meggyűrt képű nápolyi masztiff is (meg a többi is) gyönyörűűűűű! :) ;)

charlie 2011.05.11. 12:33:47

Nem szeretem a kutyákat, de nagyon jók a képek!

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.05.11. 18:09:37

nem maradhattak le a Kovácsok :)

-Ani- 2011.05.13. 00:02:03

Én már csak maradok puli imádó.....édes büdi raszta kutykók! :) Na jó, azért a Kovácsok is aranyosak :D
süti beállítások módosítása