atom

Hát szabad ezt? A mamával!?

2011.05.09. 17:42 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Hát szabad ezt? A mamával!? Tovább

Írtam egy bejegyzést mára, aztán rájöttem, hogy az jó lesz holnapra. Aztán írtam egy másik bejegyzést mára, s közben rájöttem, hogy szerdára se biztos, hogy lesz időm írni, így inkább átraktam oda, mert hogy már régóta akartam ajánlani és akkor már legyen a bejegyzésnek egy teljes napja futni. Szóval most rájöttem, hogy ha írok egy újabb bejegyzést mára, akkor azt vélhetően péntekre fogom előre dátumozni, így inkább írok erről, kezdve azzal a problémával, ami a dátumozást illetően merül fel, így ez marad mára és nem kerül előbbre.

Szóval a mai bejegyzésem ez. Ja de hogy kéne valami apropó is, esetleges téma? Tyűűha... Legyen a büdöske, mert annyira szóba jött a hétvégén. Szóval van egy kis animáció, a büdöske, amit nagyon imádok és a környezetemben elég sokan szeretnek. Atom most tudta meg a hétvégén, hogy két ember NEM kedveli ezt a bejegyzést közeli ismerősei közül. - Mennyiii? - Nos igen. Kettő. Sem öreg cimborám Busa, sem pedig fiatal hölgyem Bori nem szívleli. Nem csak dislike van, hanem némi szarozás is bekerült a képbe. Ezért most nem az ő örömükre, hanem másokéra beillesztem a videót, amit nagyon szeret Anya, Timi, Nóri, Bonyi, Hanzs (a többiek véleményét most hirtelen nem tudom), és természetesen én is. A kérdés, hogy ti hogy vagytok vele?

Hanzsot idézve: ebben minden benne van. - És igen, benne van az egymással nem beszélés, a tájszólás, a munka szürkesége, a nemtörődömség a világ dolgaival és még sok más, amit elemzések után rá lehet húzni erre az egészre.

Hát szabad ezt...

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr152890628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2011.05.09. 17:53:08

"emmá' aligha megyen visszafele" :D

borcsaphoto 2011.05.09. 18:10:06

Éreztem, hogy ebből nálad is külön bejegyzés lesz... :))

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.05.09. 18:46:10

hiszen pont, hogy a törődés van benne, mert hát az öreg védelmezi hajlott hátú szerelmét, hiszen: hát szabad ezt? a mamával ???

bnyhdz 2011.05.09. 23:00:07

@borcsaphoto: welcome, dear Borbál' :D
süti beállítások módosítása