atom

Mondatokban

2011.05.01. 12:10 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Mondatokban Tovább

NGC-n: Ezek a kötelek sodrással készülnek. Ázsiában manilából sodornak, Európában kenderből sodornak.. egyebek közt kötelet is...

Kommentben: Atom maghasadással szaporodik. - mondta Bonyi.

Viccben: Megböktem a húgodat. - Facebook-on? - Mi az a facebook?

Telefonban: Tüttütttüttsssttüütüüü. - Egyszerre kezdtünk tütütűzni:) - mondom Zsóttinak. Már régóta beszéltünk (headset + ingyen hívás) és úgy a másfeledik óránál egyszerre kezdtünk "dalolni", ami olyasmi mint a fütyülés, de nem az, így a tütütü-vel helyettesítettem:)

Telefonban: Döntsük meg a rekordot! - mondja Zsótti. Idáig legtovább telefonon 2 óra és 20 percig beszéltünk (kereken). Most megdöntöttük, lett 2 óra 22 perc és 22 másodperc:)

Viccben: Gyerekek, mit gondoltok, apátok havi 50 000 Ft-os kórboncnoki fizetéséből hogy jut mindennap friss májra?

Konyhában: Hol van az olló? - kérdi Bori a konyhapultnál majd én megfordulva az asztalra nézek: A virágkötő műhelyben van. - s nézünk az asztalra, amint a tegnap esti szalagok és virágok kötözgetése után nem lett elpakolva, s kicsit hajazott egy virágbolt pultjára.

Szekálásban: Nem mondod?! - mondja Bori, mire én: De mondom, épp azért hallod. Nézd a szám. Beeszéélek. Mozog, hang is jön, te ezt látod, hallod, tehát mondom.

Reptéren: Ez az autó át fog változni repülővé? - kérdi egy kisgyerek anyukájától a reptéren, amikor a kopott Mercedes elmegy mellettünk, ami a vitorlázógépek vontatókötelét húzza a gépekhez. Aranyos volt. A merci meg nem alakult sajnos repülővé.

Szekálásban: Komolyan!? - mondja Bori, mire én: Nem. Hazudok.. ..Amúgy komolyan, de akár még komolytalanul is.

Nők: Gyere felvettem a nyanyakabátot, így már korban is illesz hozzám. - mondja Bori. Az még hagyján, hogy beszól a korom miatt... Ilyenek a nők. Rájön, hogy különösebben nem tetszik a kabátja, kiszedi belőlem, hogy mi nem tetszik, én mondom, hogy a minta, meg az, hogy szerintem nem igazán fiatalos (SZERINTEM). És lám-lám, kész a nyanyakabát, meg a megjegyzések:P Nők. Soha ne mondj negatívot az öltözékükre! :P

Amúgy a héten dögivel szórtam a jó, illetve a fárasztó szóvicceket. Csak nem jegyzeteltem. Lehet, hogy jobb is... Néha még Bonyi is fogta a fejét...

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr142858274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elvanagyerekhajatszik 2011.05.03. 00:26:06

most, hogy nem csak én szólogatok be néha, nyugodtabb a lelkiismeretem (diavetítő)
süti beállítások módosítása