atom

5 kép a telefonból 30

2011.04.28. 16:47 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
5 kép a telefonból 30 Tovább

Milyen gyorsan mennek a hetek. Már a harmincadik 5 kép a telefonból bejegyzést teszem fel, pedig olyan érzés, mintha nemrég kezdtem volna. No mindegy. Most autós összeállítás következik:)

Az alábbi jelenet a szerkesztőségnél zajlott. Gondoltam egy kicsit várok, hogy lássam mit csinál a teherautó. Megvártam, hogy pakolni kezdjenek, nehogy leereszkedjen egy rámpa az autóm meg beguruljon valahova aztán hopplá-hopp! :P

Így kell parkolni tökéletesen két helyre. Persze lehet, hogy eleinte nem így volt, csak később alakult ilyenre, de mindegy. Leparkolni mások nem tudtak elé-mögé.

Aztán egy amolyan származási szóvicces dolog: Nem a méret a lényeg, hanem a temperamentum. :)

Ezt az Opel GT-t egy kertben fotóztam. A GT-knek baromi jól, hosszanti tengelyen forduló rejtett lámpája van (ilyen):) Ennek a darabnak sajnos már nincs. Talán nem válik rozsdakupaccá és terveznek vele valamit, kár lenne érte.

Utoljára pedig jöjjön az elektromos autó Szombathelyről. Egy fiatal srác szokta vezetni, egy személy fér el benne, három kereke van, hangtalan és kicsi. Múltkor még üzenetet is hagytam neki, mert írnék róla valamit, de még nem reagált. Addig is csak egy kép róla:

 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr802862234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.04.28. 17:56:41

az elektromos előttünk állt bakker...:DDDDDD

ditlzon 2011.05.18. 19:02:26

jól mutatott ma kisautód a böhöm nagy audi mellett |-)
süti beállítások módosítása