atom

Hétvégi hajtás: juhászkutyák, motorosok, Irie Maffiák és a szokásos focik

2011.04.18. 18:03 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Hétvégi hajtás: juhászkutyák, motorosok, Irie Maffiák és a szokásos focik Tovább

A hétvégén nagyon sok helyen fotóztam (a szokásoshoz képest). Így blogot írni sem maradt időm, csak így gyorsan jegyzek be, kosármeccs előtt egy kis ajánlót, a hétvégi munkákból.

Na persze most nem állok neki itt ajánlgatni nektek különféle focis galériákat. Akinek olyan perverziója van, hogy ilyeneket szeretne nézni, kattintson ide, a gyűjtőcikkhez. Egyébként ilyen "gyűjtőből" még csináltam egy zenéset és egy egyebeset is. Én most csak hármat ajánlanék, egy motorost, egy zenést és egy kutyást.

Szombaton reggel HNJE Fajtakiállítás volt, ahol megannyi német juhászkutyát láttam, simogattam. Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy Rex felügyelő, vagy Kántor remake casting-ján lennénk. Galéria a képre kattintva.

Aztán sok várakozás után sikerült Borival elcsípni a Vipers motorosait is, akiket végül sikerült utolérnünk (igaz akkor már megálltak). Gumifüstölés és vasak a képre kattintva.

Este pedig Irie Maffia nap volt a Savaria moziban, ami azt jelenti, hogy maga az Irie Maffia zenekar nem volt ott egészében, hiszen hiányzott az énekesnő, Sena. Így volt Irie Maffia Rocktrio, MC Busa projekt és Irie Maffia Soundsystem

Irány a meccs. Szép estét!

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr102837323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása