atom

5 kép a telefonból 24

2011.03.17. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
5 kép a telefonból 24 Tovább

Lehet, hogy néha kihagyok egy-egy ilyen bejegyzést, mert manapság igencsak szegényes a telefonos fotózásomból származó képmennyiség (tudjátok, biztos lement már az újdonság varázsa:P).

Piros lámpánál melléáll, ablakot leteker, majd azon kikönyököl, kipattintja a fekete műbőr brifkót, s átszól: 10 deka párizsit lécci!

Egy jó poén az Alma együttes CD-jének borítóján:

Üzenet egy wc ajtó belső felén. Nem rossz, viszont az anyós hasonlat gyenge lett...

Nyamm... Ha a zacskót kibontod, már nem kell visszazárni. Elfogy az, elfogy...

Az alábbi kép magyarázatot igényel, mert így ránézésre nem más, mint egy "sliccig érő faszujj". Szóval azt már lassan 12 éve tudjuk, hogy egy tál gőzölgő pitét valamiért jó megujjazni, hála az Amerikai Pite című filmnek (többek között az A. pite óta nem iszom olyan söröspohárból, amelyben nem vagyok biztos, hogy én hagytam ott). Nos ezen a pités elven levezethetjük, hogy a képen szereplő ember nem csupán éhségvágyat érzett az asztalon elhelyezkedő muffin iránt....

Természetesen mielőtt bármiféle perverzió áldozata lett volna a muffin, gyorsan elfogyasztottam:)

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr502745834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mejaa 2011.03.17. 11:02:14

az én muffinom =)

elvanagyerekhajatszik 2011.03.18. 00:54:58

felvetődött bennem a gyanú, hogy bementél a szobába, ahol anonymus állt kigombolt sliccel, mögötte egy meleg muffin, és te megetted " megelőzve" a pités jelenet, de nem gondoltál arra, mi van ha késtél..
süti beállítások módosítása