atom

Irány a zöldbe! - ha már egyszer jó idő van

2011.03.12. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Irány a zöldbe! - ha már egyszer jó idő van Tovább

Tegnap nagyon jó idő volt s persze ilyenkor rögtön vágyik az ember egy kis sétára a gyenge, de már érezhetően meleg napsütésben. S ha zöldellő erdőkben ejtett túrákat még nem is látok magam előtt, egy kis motorozást igen:) Ha Igor is úgy akarja, hogy felébred a téli álomból, akkor megyek is egy-két kört a hétvégén vele:)

Ettől függetlenül, ha esetleg hasonlóan jó idő lesz hétvégén, mint tegnap, akkor érdemes sétálni egy jót, jót tesz a természet lágy öle a léleknek. Alább egy túra képekben, a Zöld alagút címet viselő alkotás.

Én vasárnap biztos látok sok zöldet, kezdődik a szokásos falusi focimeccs-szezon, újabb vasárnapok telnek majd el a zöld gyep szélén, sok baz'megot hallva, szotyiszagot érezve, stb. Jepp! Lesznek ismét mondatok Focimeccsen: kezdettel:P

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr642732408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orinoco.Flow 2011.03.12. 14:35:37

Tanács megfogadva, irány tőzikét fotózni. :D

-Ani- 2011.03.12. 19:07:00

Hű egész elfáradtam túrázás közben itt a képernyő előtt :D..... akkor a csavargás mára letudva, különben is rettenetesen fúj kint a szél. :)

Atom · http://atom.blog.hu 2011.03.16. 23:44:36

@Orinoco.Flow: Mindig azt hiszem, hogy az igazából őzike, csak az előző szó végéről odacsapódott egy "t" :P
süti beállítások módosítása