atom

Vegeterrible - zöldséges sok hűhó semmiért

2011.02.05. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Vegeterrible - zöldséges sok hűhó semmiért Tovább

Valamilyen "internal server error" miatt nem tudtam blogolni ma délelőtt, de azért pótlom:) Szóval van az a közmondás, amelyik most nem jut eszembe, de az a lényege, hogy egy rossz alma könnyedén megrohaszt egy kosár friss almát, viszont visszafelé ez nem működik. Ha érdekel, hogy miképp rohasztja meg az egyik zöldség/gyümölcs a másikat, akkor az alábbi videót nézd meg:P

Hogy mi zajlik a hűtőben, amikor csukva van az ajtó? Muhaha, az alábbiakban egy egész hangulatos variációt láthatunk rá, ezentúl kérem mindenki figyeljen oda, hogy csak friss zöldség kerüljön a hűtőbe, ezt a vegeterrort nézve csak szörnyűlködöm.

Egyébként az, hogy a paradicsom megissza a tequilával a kukacot, kicsit furcsa volt, hogy önszántából lesz kukacos:P Na ja, be is nézek a hűtőbe, hadd lám mi van ott. Nehogy valami köcsög ottfelejtett alma vagy narancs kínozza a többieket!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr292639813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.02.05. 19:28:52

Hű az anyját! Hűtő vizit! :))
süti beállítások módosítása