atom

Mondatokban

2011.01.30. 13:56 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Mondatokban Tovább

Hasonlatban: Vigyorgott, mint róka a mesekönyvben. - mondta kollégám a hasonlatot:)

Freiben: Az összes bolygó egy irányba forog, kivéve a Vénusz, mert az visszafelé. - jegyzem meg valami beszélgetés közben, mire Hanzs: Hát persze, pont azért nevezték el egy Nőről.

Beszélgetésben: 4 éjszaka félpanzióval - mondja Hanzs, mire látom Bonyi szemét felcsillani és tizedmásodperc alatt megölve gondolatát beléfojtom a szót: Bonyi, a félpanzió az nem azt jelenti, hogy van ott egy panzió félbevágva! - s még látszott ahogy a ragyogás elhalványul szemében...

Klubban: Nem akarsz beszélgetni velem, mert ez már sok lesz? - mondja Andi, aki épp Bonyival beszélgetett. - Most már nem, mert kíváncsi lett. Folyamatosan figyelem, hogy Bonyi ezekkel a viccekkel már az alját súrolja, és mindjárt átlyukad. Elvileg az alja után már nincs semmi, maximum az az univerzum, ami a Bonyit kiköpte, mert ugye ő nem megszületett, hanem csak lett, és az anyukája csak megtalálta, s becsületes nyelvtantanárként megpróbált kezdeni vele valamit. - mondom, mire Bonyi: Ja, csak nem szervizbe vittek, hanem otthon gányoltak, ezért lettem ilyen. - pár pillanattal később: Atom ez benne legyen a vasárnapiban!

Téren: Mi az a b plusz? - kérdi Kokasin Karitól: Bazd meg! - jön a reakció, s erre: Jól van na, de tényleg mit jelent? :)

Munkahelyen: Felveszed vagy összesöpröd?! - ezt mondta Hanzs kollégája, amikor csörögni kezdett Hanzs telefonja az új, prodigys csengőhanggal:P

Sztoriban: Nyugis tempóban mentem. Anyu csak egyszer sikítozott. - meséli Zsótti az útját:P

Beszélgetésben: Azokat a lassításokat gondolom te raktad bele utólag. - jön a Frei-es videóhoz a komment: Nem, megkértem a többieket, hogy lassan mozogjanak és beszéljenek:) - feleltem.

Szalagavató után: A ruhatárnál kirakott fényképek mellett pakoltam el a cuccom, amikor egy nő nagyon nézegetni kezdett, be-behajolva elém, az arcomat kémlelve. A harmadik ilyen mozdulata után én is behajolva ránéztem, amikor végre megszólalt: Az én kislányom tartotta a tálcát és nincs rajta a képeken! - Erre a ruhatáros nő rögtön közölte, hogy ez  a fotós máshova tartozik, mert a kinyomtatottakat az XY csinálta. Viszont utólag rájöttem, hogy a sok behajolgatás közben oda kellett volna fordulnom és azt mondani: Igen én vagyok! Felismert. Na adok egy autogramot, de ne szóljon senkinek. - Bár Hanzs verziója sem rossz: Én a kisállatmagazinnak fotózok, és mutatom is a képet pillanat, itt a lánya... :P

Utcán: Átviszem neki a tányérat. - mondja Bonyi, majd javítom, hogy tányért, s megjegyzem gúnyosan, hogy "A tányérat, amin rajt van a..." - mert sokan itt úgy mondják, hogy rajt van a tányéron és nem rajta. Ekkor Hanzs egy nagyon jó dologra hívta fel figyelmünket: Vas megyében azt mondják, hogy rajt van a tányéron, a verseny meg nem úgy indul, hogy rajt, hanem úgy, hogy: Raaajta! :)

Hírekben: Egy faszi vállalta, hogy egy Mini Morrisért cserébe rátetoválhatnak egy Mini Morrist a farkára. Elgondolkodtam, hogy megérné-e, hiszen azért itt több millió forintos kocsiról beszélünk, amit imádok. Aztán leesett, hogy nem lehetne életem végéig egy mini a szerszámon, merthogy ez hülye szóvicceknek adna alapot, és hasonlók. Ismerős azt mondta, ő rávarratna a sajátjára egy mercit, egy Mercedesért. - ez nem is lenne probléma, tekintve azt, hogy a feleségét Mercédesznek hívják:)

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr682612285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2011.01.30. 15:54:30

szhelyiek előszeretettel használják a "kérjük a kaput betenni" feliratot. hogy hova teszik? ahogy megfigyeltem, nem sok kapura/ajtóra van kiírva a becsukni szó...

Orinoco.Flow 2011.01.30. 19:40:23

A soproniak is mindig "rajt" vannak az ügyön, de a nógrádi süsü (kapucni) és miskolci levonó (matrica)is favorit-esélyes. :)

A nyugis vezetés ott kezdődik, hogy a GPS belezavarodik a saját mondataiba. Most akkor a forduljon vagy sebességhatár az erősebb? :D

A Vénusz a felhőrétege miatt is abszolút nő, avagy nem látni a sminktől az erdőt/felszínt...
süti beállítások módosítása