atom

Mondatokban

2011.01.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Korcsolyás beszélgetésben: - Nekem is az Atomnál van a korcsolyája. - mondja Zsótti Hanzsnak és ha hiszitek, ha nem, a mondat így állta meg a helyét:P (lévén, hogy Zsótti az én korimat szokta elkérni csúszkálni:P)

Kocsiban: Dugd be légyszí! - mondom a kocsiban Bonyinak - Fúúúúúj! - förmed rám, majd kiegészítettem a kérésem: Légy szíves dugd be a telefontöltőt a szivargyújtó aljzatba!

Klubban: Gondolj bele, egy rénszarvas seggébe törlöd a segged! - veti fel Vámpír a dolgot Bonyinak, kommentálva egy rénszarvas-mintás wc papírt, mire Bonyi: Hát még mindig jobb, minthogy ha az agancsos felébe törölnéd. - mire Vámpír: Na ezt majd olvashatom a blogon, a Mondatokban mi? - én: Ááá...

Metroban: Itt egy fűrész, igazítsd meg a hajad. - mondja Anya a metróban, nyújtva felém egy fűrészt:P

Parkolóban: ...nehogy buherálják a kocsit. - mondja Anya, mire én: Azt, hogy csinálják? Állnak a kocsi mellett és mormolják, hogy buher-buher-buher? - erre Anya: Persze! Olvastam a blogodon azt a sunás filmcímes bejegyzést, erről jut eszembe, ti is úgy csináljátok, hogy álltok a lány mellett és mondjátok: sun-sun-sun!

Otthon: Ne nézz körül, kupi van. - mondom Anyának a lakásba lépve. - Nyugi-nyugi. Amíg nem figyelsz lefotózok mindent és megy is a blogomra, hogy nézzétek milyen az Atombunker!

Illemhelyen: Épp trónolok. - Hogy hova sietsz? - Trónolok! - Ja, akkor megint rosszkor hívtalak. - aznap másodszor csörgött rosszkor a telefonom. Vagy sűrűn járok wc-re, vagy jó az időérzékük a hívóknak, mint régen Bonyinak, aki mindig rosszkor hívott. Nem azzal van a baj, hogy hívnak, hanem azzal, hogy fogadom a hívásokat. Nem tudom miért...

Szerkesztőségben: Mi ég? - kérdi a szerkesztő. - Semmi, csak naplementét fotózunk. - Ja, az ennyire izgalmas? Azt hittem kigyulladt valami. - felelte. Mondjuk egy hétköznapi délután a naplemente nem sokakat izgat. Fura látvány lehetett a két fényképezőgéppel kattogó ember az ablakban:P (Fotók a naplementéről itt.)

facebookon: "olyan csaj nyomult rám, ottvoltam a partyba ahol készült" - olvastam Dani üzenőfalán és szakadtam a röhögéstől:P

Szerkesztőségben: Tüsszentésed alkalmából jó egészséget kívánok! - mondta Bonyi tüsszentés után Orsinak. Van aki egyszerűen, egy szóval intézi, van olyan is, aki megadja a módját:P

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr582582456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása