atom

5 kép a telefonból 15

2011.01.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
5 kép a telefonból 15 Tovább

Mi mással is kezdeném az évet, mint szilveszteri kiadással az öt kép a telefonból bejegyzésben:) Alig csináltam pár képet a telefonnal, inkább fényképezőgéppel fotóztam, inkább csak egy-két videót lőttem magunknak. Elsőként az Activityzés egy pillanata, Timi rajzol és ajánlom figyelmetekbe Hanzs arckifejezését. Annyira látszik, hogy jó nyomon jár, magabiztos. Ugye? :P

Másodikként Busáról közölném e hallókürtös fotót, amelyen épp a Duda-díjat tartja hallójáratához. Készült még róla kép, is, de csak azután a videó után, aminek az elején elmondja, hogy nem tehetem róla közzé a felvételeket. Így marad ez a szolid kép:)

A szilveszteri bejegyzésemben már ellőttem az ormányképet, ím itt a fordítottja és nem kell itt a rasszizmusra gondolni, mi csupán szellemeset játszottunk, és ez nem azt jelképezi, mint amire hirtelen gondol az ember.

Manósipkának is jó:)

Bár tudom, hogy ez a kép már szerepelt, de nem jött össze az ötödik kép (köszi Busa a tiltást!), így marad ez az autó, amit másnap reggel fotóztam le.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr892563995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2011.01.06. 13:41:46

atyaég. lehet, hogy mégis van valami hasznos a médiatörvényben? mármint ami a blogokra vonatkozik... :D
süti beállítások módosítása