atom

Menekülés Télapu elől, csomagolj újságba - karácsony

2010.12.24. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Menekülés Télapu elől, csomagolj újságba - karácsony Tovább

A tavalyihoz hasonlóan, idén is csak ma megyek haza valamikor délelőtt, most viszont lényegesen előrébb vagyok minden dolgommal, mint egy évvel korábban. Minden ajándék becsomagolva, a cuccaim összepakolva, Atombunker rendbe rakva, kocsi lemosva, blog megírva stb. Most jól felkészült gyerek vagyok, de kell is, mert a két ünnep közt megint nagy lesz a hajtás. Nagyon. Az Atombunkerben karácsonyi hangulat uralkodik, az ünnepi asztalterítőt elfelejtettem feltenni, de helyette kikerült egy karácsonyi gyertya, illetve egy gyertyatartó, meg a gázcsőre, az ajtó mellé fellógattam Flat Eric-et fejjel lefelé:)

Karácsonyi csomagolás terén nem változtattam a tavaly már alkalmazott szokásomon, minden ajándékot napilapokba, nevezetesen Vas Népébe csomagoltam, hiszen az már ki lett nyomtatva, úgyis megy a kandallóba vagy a papírgyűjtőbe, ezért a csomagolóanyagipart nem gazdagítom idén sem.

Sikerült ötletesnek lenni idén is, alacsony értékhatár mellett próbáltam olyan ajándékokat beszerezni, aminek örülni fognak az illetékesek. Szerintem ez összejött, majd ma este kiderül. Már alig várom, hogy belevessem magam a sütikbe otthon. A két nap pihihez kitűztem egy célt is: menekülést Télapu elől - idén nem akarok megnézni egy részt sem, majd küzdök, hogy még a háttérben se nézze senki sem, amikor ott vagyok. Az Igazából szerelemnek viszont nem mondok nemet, ha adják. Emellett még olvasni akarok és mappákat rendezni a gépemen. Más tervem nagyon nincs, max szétfotózom az agyam otthon az analóg optikákkal, mert most úgyis azokkal játszom a legtöbbet szabadidőmben:) Vasárnap már fotózom a reggaekarácsonyt (Ladánybene 27 stb), hétfőn Beat Dis, kedden Zuboly, szerdán Illegál Fesztivál - el vagyok látva koncertekkel, kipihenem magam előtte.

Rövidre fogva a végét: Boldog karácsonyt mindenkinek!

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr262535641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.12.24. 10:33:20

Neked is Boldog Karácsonyt. Az Igazából Szerelmet angolul, magyar vagy angol felirattal ajánlom. nem mintha nem lenne jó a magyar szinkron csak pár poén elveszik. Pl amikor az egyik srác egy rakat csaj között szórakozik az akcentusával. magyarul gondolhatod mi lett belőle :)

-Ani- 2010.12.24. 10:40:35

Vajon mi lehet azokban a csomagokban? :)))
Édes az Eric mint mindig, remélem ő is veled jön. :)))
Idén macska helyett elég lesz Eric is....ciculi van elég :))))

Mejaa 2010.12.24. 19:08:21

én is Vas népébe csomagoltam és én sem tudok ellenállni az Igazából szerelemnek, sosem. :)
Boldog karit! :)
süti beállítások módosítása