atom

Azt hiszem vennem kell egy Toyota pick up-ot - Top Gear: Killing a Toyota

2010.12.15. 11:49 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Azt hiszem vennem kell egy Toyota pick up-ot - Top Gear: Killing a Toyota Tovább

Kari linkelte az alábbi videót, azzal a szöveggel, hogy: ilyen nincs, ezt nézd meg! - A Top Gear mindig híres volt a nézhető műsoráról, a sok hülyeségről, sőt, már blogomon is ajánlottam videót tőlük 1-2szer.

Gondoltam, hogy nem lesz esti mese a "Killing a Toyota" - miután egyre csak teltek a percek, nekem egyre csak tágult a pupillám, hogy ezt nem hiszem el. Egy rohadó régi pick up, ami neki megy a fának, rázuhan egy lakókocsi, kiég, elmerül a tengerben és még egy emeletes ház tetejéről lerobbantva is járóképes marad: na arra kell azt mondani, hogy túlélő-autó - elpusztíthatatlan.

Chuck Norris és a Szupercsapat alá ilyen autót képzelnék el.

Folytatás katt után.

 

A második epizódban összefoglalják az első károkat, bemutatják, hogy felgyújtás után is működik, majd láthatjuk az emeletes házat, amelynek elhelyezik a tetején, mielőtt azt lerombolják robbantással.

 

És a nagy mutatvány, robbantás, s majd végül a teszt. Beindul.

Azt hiszem vennem kell egy Toyota Pick up-ot...

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr372517247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emrik 2010.12.15. 13:12:42

A land rover defender is híres túlélő képességéről
süti beállítások módosítása