atom

Mondatokban

2010.12.12. 13:38 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Mondatokban Tovább

Beszélgetésben: Milyen durva lenne úgy felnevelni egy gyereket, hogy értékrendjében a Mikulás a mumusnak felelne. Csak az a baj, hogy látom magam előtt a kis kölyköt, aki nem érti, amikor azt mondom neki, hogy ha rosszalkodsz, akkor elvisz a zsákos ember és rénszarvasok elé dob. - elmélkedtünk Nórival az ünnepekről...

Chaten: Anyukám sok almát ehetett amikor terhes volt. nem igazán megy a multitasking. - írja Bonyi, célozva az iphone gyengeségére és arra, hogy egyszerre csak egy dolgot írjak, mert nem érti:)

Parkolóban: Halkan megjegyzem, hogy ott egy jégfolt van. - mondja Bonyi miután majdnem elcsúszott. - Most megjegyeznéd hangosan is? - kérdem. - OTT EGY JÉGFOLT VAN! - üvölti teli torokból este tíz után az utcán, mi meg Judittal röhögünk:)

Kávézó előtt: Bú! - mondja Hanzs, s ezzel idegen nyelven beszélt, mert ő egy csacsi...

Kommentben: A bokor neve, ha jól tudom kecskerágó. Vicces.... ezek szerint nem szabad mellé kötni a kecskét, mert nem a kecske rágja le a bokrot, hanem fordítva. - írta anya :)

Kávézó előtt: Ha van felháborodás, akkor milyen a leháborodás? - kérdi Bonyi. Természetesen szó nélkl arrébb mentem.

Fő téren:  Az enyém is csörgött, na jó mégsem. Csak fantomrezgésem volt, vagy ezesetben empátiarezgésem. - mondom, és tényleg, sűrűn érzem úgy, hogy rezeg a zsebem.

Kocsiban: Na jó, menjünk körbe, mert hátulról könnyebb. Ööö.. - mondja Bonyi a kocsiban. - Na jó, inkább ne beszéljünk arról, hogy ez miképp hangzott.

Kávézóban: Bonyi, túl sokat beszélsz. - mondja Busa Bonyinak. - Inkább igyál egy kortyot. - ekkor Bonyi kortyol, s mikor leteszi a poharat Busa rögtön: Még egyet!

Beszélgetésben: Mindegy, hogy mivel, csak 45 fokban kell szúrni. - meséli Busa, hogy valaki azt ecsetelte, hogy akár egy szívószál is gyilkos fegyver, ha 45 fokban döföd az illetőbe. - Akkor a spanyoloknál elég sok haláleset lehet. - Miért? - Mert náluk baromi sokszor simán van 45 fok. - mondom, s erre Hanzs - Baz'meg! Költözz el Szombathelyről, de nagyon messzire!

Elmélkedés: Ha a bátyámnak az egyik beceneve Gaga, akkor az ő barátnője így a Lady Gaga?

DVD-zés után: A többiek már az ajtóban várnak, mikor Bonyi szól, hogy vegyem ki a lemezt a lejátszóból, mutatja a gombot melyik adja ki a tálcát, s hozzáteszi: Várjak csak, mert lassan reagál. - két percig nyomogattam és vártam, hogy az élettelen IC-kupac kiköpje a lemezt, de ez nem történt meg. Ekkor szóltam Bonyinak, hogy vegye ki ő, mert nekem nem reagál. Odajön, nyomogatja, majd megszólal: Á, tudom már. Lenyomtam a főkapcsolót. - s indul a konnektor felé. Lassan reagál mi? B+!

Kapuban: Ez a vámpír olyan rendes gyerek. Rajzolt nekem egy csillagkaput. - s mutatja a cigisdobozon Busa a rajzot. - Ennyi...

Nem tudom hol: Nem tudom ki mondta és mikor, csak arra emlékszem, hogy a Vasmacskára azt mondta: Cicakampó, a macskakőre meg azt, hogy Cicakavics, és ez vicces volt.

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr992505688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2010.12.12. 15:59:31

cicakampót Viki mondta, példálózva valakinek a régi igénytelen tetkójával (akkor, amikor a facebook a szimfiben életre kelt és mindenki mindekit... - nem lövöm le). a cicakavics csak a reagálásom volt rá, amikor ezen kezdtünk röhögni.

fantomrezgéseim amúgy nekem is szoktak lenni, kábé az első rezgős telefonom óta rendszeresen.

bnyhdz 2010.12.12. 16:01:53

amúgy az egy nagyon sunyi jégfolt volt...
süti beállítások módosítása