atom

MD vagyis 1500 - megvan az ezeröcsi bejegyzés

2010.12.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
MD vagyis 1500 - megvan az ezeröcsi bejegyzés Tovább

December három. Ez a nap több dolog miatt is fontos. Elvégre ma ünnepli születésnapját Zsótti, ma játszik a városban az egyik kedvenc zenekarom a Quimby. Ma gratulálnak sok embernek - köztük Anyának is - akiknek egy pályázatra beküldött novelláját beválogatták egy könyvbe, így Anya lesz nyomtatásban is (még nem a szerintem.blog, de majd egyszer az is:P). És ma van a napja annak, hogy a blogomon megjelenik az 1500-ik bejegyzés.

Igaz végignézve az elmúlt hosszú-hosszú időszakot, akkor ez az 1500 még majdnemhogy kevésnek is tűnhet, de ha belegondolunk, nem az:P Manapság előfordult többször is, hogy ihlettelenséggel küzdök, aztán rájövök, hogy ha nem történik semmi egetrengető, akkor nehéz saját szellemi terméket előállítani, ami nem valami videó ajánlása, vagy hasonló. A bevezetett sorozatok sokszor nagy segítséget nyújtanak a napi szerkesztésben, megírásban, hiszen nem kell azon gondolkonom, hogy mit írjak. Persze ez is tud olykor nehéz lenni, hiszen van úgy, hogy a Mondatokban előtt ülök szombat este egy sorral, vagy csak négy kép van a telefonból és nem öt. Jellemzően a szombati videós bejegyzésekkel nincs gond, mert szerencsére sok kreatív videós él a világon:)

Beszélgettem már arról is egy-két emberrel, hogy miért is ez a kötelező menet, miért is ez a "napi bejegyzés" kényszer, de ezt már sokszor taglaltam, most nem is kezdek bele. A lényeg, hogy így képben marad az ember:)

Na de nem is próbálok most itt ilyen meghitt, ünneplős hangulatot kreálni, hiszen ez csak egy bejegyzés, amely az 1500-ik lett. Boldog születésnapot Zsótti! Jó szórakozást a Quimby koncertező ismerőseimnek, gratulálok Anyának és magamnak is, hogy ez is meglett. Külön kiemelném az olvasókat is, hiszen ha Ti nem lennétek, akkor nem csapkodnám ide a karaktereket. Köszi!

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr832374480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2010.12.03. 13:41:43

Ha már nem tudsz mit írni,írj a kajáról,vagy a szomszédokról vagy az idegesítő szokásaidról (már ha van ilyen):),az mindig érdekes lehet.A személyes bejegyzések a legjobbak szerintem,akár a sok bögrés/ poharas,vagy pl a paradicsomos tészta,meg ilyenek.:)További jó blogírást!

Maradok hív (No nem tévesztendő össze a HIV-vel, olvasója:).

Atom · http://atom.blog.hu 2010.12.04. 00:27:53

@Törzsvendég:-): Köszi:) Hmm. Néha körbenézek a lakásban és azért látom, hogy egy-két dologról lehetne szövegelni:P

bnyhdz 2010.12.05. 12:46:07

Nem mondtam még, de gratula mindenkinek mindenért! :)

-Ani- 2010.12.06. 01:09:20

Gratulálok én is! Jó itt kezdeni a napot! :)
süti beállítások módosítása