atom

5 kép a telefonból - 9.0

2010.11.25. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
5 kép a telefonból - 9.0 Tovább

Muhaha! Ezen a héten a "minden" mappámat osztom, a vegyes, a hülyeségek, a stb. képeket. Elsőként mutatnám is Charles nyakkendőjét, amit meglátva sikítottam, fotóztam, majd még aznap este már mutogattam is körbe a kijelzőn. Egyik hölgy ismerősöm meglátva a kis hímzett kombájnt rögtön azzal kezdte: Hol van ez a srác. Megyek és felszedem. - Foglalt, jeleztem, majd amikor legközelebb összefutottam a tuti nyakkendővel és gazdájával, s elmesélve a sztorit megjegyeztem, hogy ezentúl csajozós nyakkendő lehet, Charles magához húzta barátnőjét: Idáig is ez volt a csajozós nyakkendőm;)

Második kép egy hirdetés, amin csak azért akadtam fent, mert az oké, hogy veszel egy pónit, rendben van, ez a divat, meg kell venni a gyereknek. De most őszintén, egy beteg lovat nyolcezerért? Ezt még egy hülye lókupec (akarom mondani pónikupec) is valószínűleg kihagyná. Éljenek a lódoktorrá váló gyerekek!:)

A múltkor a klubban real photoshop-ot műveltem. Toncsi arcát nagy gondossággal helyeztem át egy nő fejre. Az arc rögzítését rágóval oldottam meg:)

Aztán csináltam egy másik, alkotást is a zsiráffal, akinek neve is van, csak most nem ugrik be. Talán Marci...

És végül az öngyújtó. Igazán ez a kép úgy lenne jó, ha csak a bal felét néznétek először, majd később a jobb képet. Kicsit nagy darab a sárgaság, de legalább tökösen adhatsz vele tüzet Hulk-nak.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr922469369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2010.11.25. 10:47:29

micsoda árukapcsolás: beteg póni+tolltartó...hüm. nem is tudom, ha egyszer lesz gyerekem, hogyan óvom meg a baromságoktól...
Toncsi igazán csini lett |-D
az utolsó kép nem stimmol...

-Ani- 2010.11.25. 13:26:37

Beteg eleve az egész póni mánia! Ilyenkor örülök, hogy nekem fiaim lettek és nem kellett megküzdenem a rózsaszín és kék hajú póni világgal. :))) Charles nyakkendője király! :)
süti beállítások módosítása