atom

*megjegyzés* - Grrr!

2010.11.17. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 7 komment komment
*megjegyzés* - Grrr! Tovább

Körülbelül húsz-harminc perce írtam/szerkesztettem egy bejegyzést. Hosszú ó helyett véletlenül a backspace-re nyúltam. Az egész szöveg és beillesztett linkek meg kép és fittyfene kámforrá lett, eltűnt, mert nem mentettem. Jelenleg utálom a backspace gombot, legszívesebben kipattintanám a billentyűzetből és mikróban hólyagosra melegíteném, apró darabokra törném kalapáccsal, s végül feloldanám valamilyen savban. Mivel késő van és a gombra még szükségem lesz a jövőben, ezért majd holnap megírom újra a bejegyzésem, ha lesz időm. Igazából nem lesz időm délutánig és addigra már ez lesz az érvényes bejegyzésem, így összefoglalom az egészet:

Otthon voltam a hétvégén, kipihentem magam, sokat ettem pizzát és madártej-szeletet, ha otthon laknék elhíznék, mert annyit ettem még éjszaka is, és szeretek hazajárni, mert akkor tudok kutyát dögönyözni, meg macskát simogatni, meg anyáékkal beszélni, meg kutyát dögönyözni:) Ja, és égboltot fotózni (a fehér pötty a Hold, s nem pixelhiba):

Mon Dieux! Hajnali kettő!? Most kikapcsolom a gépet...

Tovább a poszthoz
7 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr502453991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2010.11.17. 21:11:29

csak, hogy művelődj: mon Dieu! :D

charlie 2010.11.18. 00:06:54

Ctrl+z a baratod, normalis bongeszokbe (ff, chrome, stb.) mukodik szovegmezokre is.

Atom · http://atom.blog.hu 2010.11.18. 11:57:43

@Sudi XD :D: Még egy szótárból lestem ki x-el a végén, most pedig látom, hogy így is van, meg x-nélkül is (ez utóbbiból jóval több). Ezentúl nem xelem:P Kíváncsi lennék mi a különbség.

@charlie: sajna a blog.hu adminjában ez nem működik. Ha már egyszer mentesz, akkor utána van automata mentés, de én cím és azonosító nélküli dobozba írtam mentés nélkül, így megszívtam... Legközelebb jobban figyelek. (amúgy ff-t használok).

charlie 2010.11.18. 12:08:56

@Atom: ilyen gagyi? akkor is menthetne ha nincs cím.

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2010.11.19. 00:45:01

hát a Dieu az Isten akiből egy van, a Dieux meg elméletileg a többes szám...ergo istenek. soha többet nem okoskodok, de ha már érdekel. :P

Atom · http://atom.blog.hu 2010.11.19. 01:34:38

@charlie: Ment is cím nélkül, csak az első mentés manuális, utána lesz csak automatikus:P Ha jól vettem észre...

@Sudi XD :D: Nem tudok franciául:P Csak vannak szavak, amiket használok néha:) Annak idején az elköszönést is rosszul írtam:P Jó ha így beírjátok, hogy mi van, mert legalább nem írom majd rosszul legközelebb:D
süti beállítások módosítása