atom

Képeslap Baliról - utazzunk

2010.11.13. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Képeslap Baliról - utazzunk Tovább

Ha már az anyagi helyzet és az életforma nem teszi lehetővé a sok-sok utazást a világ számos gyönyörű helyére, maradnak a fényképek, és a szép videók hatásos zenével, otthon ülve a gép előtt. Ha én gazdag lennék, jaga diga-diga jaga diga...ööö bocsánat. Szóval, ha én gazdag lennék, és olyan nagyon-nagyon durván, hogy nekem csak a pénz költésével kelljen foglalkoznom és max havonta egyszer aláírnom pár papírt, akkor két dolgot tennék leginkább: utaznék és kipróbálnék nagyon-nagyon sok mindent, megannyi hobbit, stb. Persze mindezt nem egyedül, de most hagyjuk a részleteket.

Bali. Mindig hallom filmekben, hogy oda akarnak menni "nyaralni" - nem, most nem keverem a Bahamákkal. Most, e videót látva egy rövid Bali-i utazás részesei lehetünk - legalább vizuálisan. Eddig nem tudtam sokat Baliról, elolvastam a wikipediás szócikket róla, híres a magas fokon űzött művészetekről, beleértve a táncot, szobrászatot, festészetet, bőr-, és fémművességet valamint a zenét. A képek hangulatát látva, el tudnám képzelni, hogy ott legyek. Nem csak úgy nyakig turista szerkóban fotómasinával, hanem egy laza ingben, vászongatyában és szandálban... Megnézném Balit.

A zene helyenként kicsit torzít, de a képek kárpótolnak.

Ja, hogy volt-e a videóban valami sztori, arra nem is figyeltem. Megfogtak a csobogós/fürdős jelenetek...

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr252442431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.11.15. 07:04:48

Tényleg nagyon szép...
süti beállítások módosítása