atom

Európa, Dél-Amerika és Új-Zéland - rövid utazás snittekben

2010.10.23. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Európa, Dél-Amerika és Új-Zéland - rövid utazás snittekben Tovább

Ha van egy kis időm (jellemzően este vagy éjjel), akkor mindig barangolok egy kicsit a különféle videómegosztókon, ajánlókon át stb... Sokszor a videó nyitóképe alapján döntök, hogy megnézem-e, persze azért a cim is számit (fasza, hogy nincs hosszú i ezen a gépen, gondoltam nem is kell sokszor, erre az előbbi mondatban kettő is kellett volna. No mindegy.)

Szóval a leirást sosem nézem, de amikor ennél a videónál elolvastam, hogy három földrészt ölel fel a kisfilm, akkor kiváncsi lettem, hogy vajon mit fogok látni, rögtön el is inditottam. Villogó képeket vártam és töménytelen látnivalót, épületet, szobrot s nevezetességet. Igaz ezek is szerepelnek benne, de mégsem az...

Érdekes a zene, vagyis a hang, meg az egész képi világ. Olyan, mintha ha már megvágták volna az útifilmet és a kimaradt snitteket, a fel nem haszált képsorokat rakták volna össze eggyé. Hangulatos lett, nekem nagyon tetszik, egyből mentettem is a kedvencek közé, meg jegyzem is ide, hogy ti is lássátok.

Nekem az esernyős, az Eiffel-tornyos meg az erdőben páravonulós rész lett a kedvencem:) Nektek?

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr572391617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olya 2010.10.24. 02:20:22

1. a mécsesek (nem pozitív kedvenc, de rögtön belém hasított "valami")
2. a boci (mert olyan édes :))
3. a szörfös rész (a madarak)
4. 03:02-nél a papírsárkányos (mert aranyos)
A "zene" viszont a végére fájt...

Törzsvendég:-) 2010.10.24. 16:53:41

Velence összes,+ ahol a napfény utattör magának összes:-),az olyan mintha mindig lenne remény,minden kilátástalan helyzetből,csak erre kell gondolni.Szép volt,tetszett.

-Ani- 2010.10.24. 18:47:30

Nagyon szép az egész, de igazán a Velence összes tetszett a legjobban. :)

EperJam 2010.10.25. 09:09:47

Hm, NyuZeland alig volt benne, csak 1-2 koceka :( pont a pongak (Silver fern) + a para :)

ditlzon 2010.10.26. 11:56:16

az apály-dagály, a tengerparti részek, a hullámok felett szálló madárpár, az erdők, a vonuló, kavargó felhők, a toszkán táj (talán az volt) és az egyszerre hullámzó velencei gondolák.
süti beállítások módosítása