atom

"a malacos történet, és az egész IKEA, és a bankrablós álarc" - vásárolj hülyékkel 3.0

2010.10.18. 13:00 | Atom | Szólj hozzá! 13 komment komment
"a malacos történet, és az egész IKEA, és a bankrablós álarc" - vásárolj hülyékkel 3.0 Tovább

Szombaton célba vettük Osztrákia fővárosát, mindenki különféle, apróbb-cseprőbb indokával. Ruhavásárlás, székszállítás, motoralkatrészek - nagyjából így lehetne összefoglalni a tervezett programot - én kezdhettem, bevásároltam a motoros boltban az áhított dolgok egy részét - a többire meg gyűjtök tavaszig - így a következő szezonban már változik Igor felépítése, most ilyen, s később ilyesmi lesz. Az első, számomra kedves fotót közvetlenül a berregőhöz beszerzett cuccok vásárlása után, a Burger King gyerek-részlegén lőttem, Hanzsról:)

Azért a három bagoly megvolt a képen ugye? :)

A boltban vettem magamnak többek közt egy motoros maszkot is, hátha még tudok menni kicsit a hidegben. Egyszerűen csak "banksapkának" becéztük, amit természetesen Hanzs hamar magára kapott és abból vizslatta az áruházakból kijövő embereket és a várost is:)

Sok egyéb hülyeséget és boltról-boltra járást, de igazán semmit sem vásárlás után szerencsére sikerült beszereznünk egy-egy pólót, amiket nagyon szeretünk. Hanzsé monoszkópos, az enyém Lucky Luke-os:) A többiek is vettek ezt azt, de valahogy most nem azzal volt a baj, hogy nincs nálunk elég elkölteni való euró, inkább a kínálat, a trend volt a szűkös. Valahogy sehol sem éreztem azt, hogy az egész boltot meg akarnám venni, vagy ha mégis, akkor ahhoz előbb el kellett volna adni minimum az autómat:P

IKEJA - na igen, már alig vártam, hogy ide bejussunk, mert ugye imádom az ikeás cuccokat, az egyszerűbbnél egyszerűbb, színesebbnél színesebb svéd cuccokat:) Már az első pár méteren befoglaltuk a kanapékat, majd Hanzs és Busa párnacsatáztak így megszereztük az első dolgozótól a "mosolygok rátok, mert vevők vagytok, de morcolom hozzá a szemöldököm, mert mit kiabáltok és verekedtek a párnákkal" mosolyt.

Az egész áruházon való átjutás teli volt kacifántos hülyeségekkel, én például vettem egy plüssnyulat (ilyet), amelynek hosszú logó lábai vannak és akkora feje, hogy pont elfér a markomban, így azt megragadva, magam mellett lógatva vittem. Az egyik pillanatban hátrafordulva láttam, hogy három kisgyerek áll mögöttem, valami félő-rettegő rémülettel az arcukon és nézik a fejnélkül logó nyúltestet a kezemben, meg engem is. Ezen kiakadtam nevetésügyileg, mert ijesztő volt ahogy tartottam, de azokat az arcokat látni le kellett volna fotózni:P Szegény gyerekek... A nagy magas csúnya bácsi, mint egy kegyetlen vadász, úgy vitte azt a nyulat:P

Aztán volt egy másik plüssös buli is. Épp egy hatalmas kék plüsskutyát vizsgáltam, amikor Hanzs már egy ideje bábozott mellettem (ilyenekkel). A hatalmas kék kutyát imádtam, meg azt is, ahogy Hanzs visító-nyöszörgő hangot kölcsönzött a bábcápának, aztán periférikus látószögemből abszolútkikerülve beállt mellém. Én jobbról azt láttam, hogy két osztrák nő vigyorogva néz mellém, majd amikor elnéztem balra, egy disznó vigyorgott velem szembe, a fejemtől 3 centire és röffentett egyet. Persze ugrottam is vagy fél métert, meg húztam be és le a fejem, ezzel örömet okozva a jókedélyű osztrák nőknek, akik jóízűen nevettek az egészen:)

További ökörködések, matracra vetődések, plüsskígyós történések minden olyasmi, ami egy "érett felnőtt társaságra" jellemző:) Még egy ké, ki másról, mint Hanzsról, ahogy épp a gyerekcsúszda felé mászik, ami nagyjából olyan széles, mint a feje állítva, így nem volt túl esélyes, hogy lecsússzon, viszont érdekes nézett a hordóban, amikor visszafelé indult volna, de már a következő csúszó, egy gyerkőc ott várakozott a kislépcsőn mögötte:P :D

Jó volt ez a kis bevásárlás, nekem az Ikea volt a nap fénypontja, szeretnék újra elmenni ugyanezen emberekkel az Ikeába:P Ja, és azt ne kérdezzétek, hogy miért csak Hanzsról vannak fotóim... Általában ő az a modell az ilyen eseményeken, aki fotózni is hagyja magát:)

 

Tovább a poszthoz
13 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr872379832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.10.18. 13:23:01

megjegyezném, hogy a plüss cápa igazából plüss delfin volt...:P

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.10.18. 13:24:23

:D:D:D

múltkor mi is alkottunk tescozásnál :D de Balász nem engedi h felrakjam róla a képet :D pedig állati lett jajj. Balázs minden második dolognál azt mondta h "Edina vedd meg nekem..." én meg röhögtem :D aztán szemüvegeket próbáltunk. meg amikor egy srác megkérdezi h mit jelent a melltartónál a 80 B meg ilyesmi, akkor úgy érzem mindent elmondhatok neki :D ezért nem véletlen h témánál maradtunk és azt az estét még jól jellemezte két mondat:
"Megkeressük a szőlő erogén zónáit."
"Nem kell a számba tenni, bekapom én egyedül is." :D

Törzsvendég:-) 2010.10.18. 13:53:00

Gyömbérember kiszúrót nem láttál?:-)Az IKEA-t én is bírom.:-)

Törzsvendég:-) 2010.10.18. 13:57:32

Azt a nyulat nem csernobilból szalajtották?:-)

bnyhdz 2010.10.18. 14:04:15

A csernobili atomfüst amúgy annak idején a svédek felé vette az irányt... :P

Törzsvendég:-) 2010.10.18. 14:07:51

@bonyi z.: :-)Szia!
Mondom én,nagyon beteg az a nyúúúúl.

Törzsvendég:-) 2010.10.18. 14:08:58

Amúgy nekem van egy macim (több is de az egyik nagyon degenerált majdnem nagyobb a feje mint a hasa.

Atom · http://atom.blog.hu 2010.10.18. 23:13:25

@csacse: Amilyen hangot kölcsönöztél neki, akár ámbráscet is lehetett volna:P

@Angyalod: :P@bonyi z.: Nagyon csernobili:P

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.10.19. 08:47:39

@Atom: tessék, ámbráscetül tudok, nyestül meg nem...:D

Mejaa 2010.10.19. 17:18:39

@csacse: én meg még azt gondoltam, hogy csak az iáááá megy :P :D

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.10.20. 10:51:01

@Mejaa: (i)ÁÁÁÁ (nem i-pod szamár),tanultam nyelveket....:P

ditlzon 2010.10.26. 12:02:54

bármikor meglátom ezt a képet Hanzsról, mindig az jut eszembe, hogy úgy néz ki rajta, mint egy pszichofilm szereplője, aki a játszótéren várja következő áldozatát. bocs Hanzs :-D
süti beállítások módosítása