atom

Be happy

2010.09.29. 17:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Be happy Tovább

Ez a dalt akkor írták, amikor én még csak 5 éves voltam. Hogy mikor láttam először, azt nem tudom, de kicsit voltam és nagyon tetszett, hogy fütyülnek benne és egy limuzin van a szobában.

Fantasztikus talmány volt a Meher Baba-tól származó mondás: Don't worry, be happy. Az, hogy ezt Bobby McFerrin tovább gondolta, megzenésítette, talán mégnagyobb királyság. Az egyik ismerősöm tegnap kiírta facebookon, hogy szomorú, automatán linkeltem is neki a klippet, majd ha már kéznél volt végig is néztem és hoppá... ...valahogy most figyeltem az egészre és olyan más volt, mint kölyökként. Szembe tűntek olyan dolgok, amiket idáig még fel sem fedeztem a képkockákon.

Az egyik ilyen dolog Robin Williams. Soha nem voltam tisztában azzal, hogy egykoron imádott színészem is szerepel ebben a klipben, utána olvasva látom, hogy Bill Irwin a másik figura, róla sokat nem tudok, de erre jó a wikipedia:) Szóval az első dolog amit kiszúrtam, az a csettintgetéshez hasonló nagylábujj mozgás, amikor Bobby a fotelben ül. Ezen vigyorogtam, mint ahogy a bohóckodó másik két figurán is.

Robin Williams magasszárú Converse dorkót visel. Ezt is valahogy csak tegnap este sikerült kiszúrnom, meg azt is, hogy az elején nem füstöl a pipa, de hagyjuk a bakikat. Nem azokat kerestem. Csak néztem végig, s hallgattam ezt a jól kitalált, már milliószor agyonjátszott és mégsem unalmasnak tűnő számot, és figyeltem, hogy az ökörködéssel teli lévő klipben mégis milyen komolyan tudja azt üzenni, hogy ne aggódj (~ne legyél szomorú), légy vidám:)

A klipp nem beágyazható - itt nézhető: https://www.youtube.com/watch?v=l9K4BKkLaCI

PS: Én is ezt vallom, még a ha nyakig ér shit, akkor is: Légy vidám! Igaz az optimista védőfalak néha-néha bedőlnek, de don't worry, hamar visszaáll minden és be happy :)

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr472331155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.09.29. 17:40:30

Don't Worry Be Happy! :)))

Törzsvendég:-) 2010.09.29. 19:06:35

Az utóbbi időben nem bántott valami?Totál olyan érzésem volt néha,amikor olvastam a blogod,de lehet nem.Egyébként nagyon igaz,derűsen könnyebb mindent elviselni.:-)

Törzsvendég:-) 2010.09.29. 20:20:51

Hallgatoma Petőfi rádiót (általában az szól),jött egy filmajánló,egyből te jutottál az eszembe.

www.port.hu/a_kozossegi_halo_the_social_network/pls/ci/cinema.film?i_film_id=112296

Atom · http://atom.blog.hu 2010.09.29. 23:30:29

@Törzsvendég:-): Igen, ezt a filmet már nagyon szeretném megnézni:)

Amúgy az utóbbi időben nem bántott semmi, így visszanézve tényleg úgy tűnhet:P Ellenkezőleg. Kicsit összekuszálódott az agyam néhanapján, de már bogózom:)
süti beállítások módosítása