atom

Nézd át a zsebeidet!

2010.09.24. 16:57 | Atom | Szólj hozzá! 7 komment komment
Nézd át a zsebeidet! Tovább

Valamikor még a múlt héten mentünk ki Achimmal a Tescoba, mert ugye éjjel nem tud az ember aludni, ha el van varázsolva az agya és konkrétan mindkettőnk egy ilyen gondolati hullámzásban volt, így elmentünk a városba szűrni. Szokás szerint  kikötöttünk a multiban is, ahova némi édességért ment az ember így hajnalok-hajnalán, illetve éjjelek-éjjelén.

Én vettem fánkot, meg hozzá lekvárt, Achim pedig egyéb péksütiket párizsival, mert hogy szerinte passzol a túrós táskához és az almás leveles izéhez a párizsi...

Achim vett csokit és Kinder tojást, magának és nekem is. Én akkor megettem a csokit, de tojást nem kaptam - azt hittem. Később kiderült, hogy de, mert egy óvatlan pillanatban a pulcsim zsebébe tette, amit én nem vettem észre, így x nappal az eset után, felvéve a szürke pulcsim, megtaláltam a benne található, kissé fonnyadt tojást:P

A kibontás nem volt könnyű, ízléses pedig mégúgysem. Igazán most nem nagyon kívántam levakarni a csokit a műanyagról, hogy megegyem. Egy-két falat, a játék, aztán ennyivel be is értem.

No de kérem micsoda dolog az, hogy itt van előttem három öntapadós képváltogatós kép, amit nem kell összerakni?! Teljesen rápörög az ember a 2 agysejtes makettezésre, erre meg kb. 2-3 képből áll. Ááá... No mindegy... Talán a Tazmán ördögöt kirakom a hűtőre. Vagy nem is tudom...

Tovább a poszthoz
7 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr22320584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2010.09.24. 17:20:16

a csoki meglehetőst "guszta" :-D
mennyivel jobbak voltak az összerakhatós kisautók/repülők/bármik, a felragaszthatós kis zászlókkal/számokkal/egyébbel...a mostani kölköknek a kész játék kell, nem olyan, amivel szüttyögni lehet és kell, sajnos...egyáltalán legoznak a mostani gyerekek? vagy csak a butító számítógépes játékok maradtak?...

Mejaa 2010.09.24. 17:25:50

hűtőbe kellett volna tenni és akkor lejött volna róla a papír, talán :D
egyébként a múltkor ugyanígy jártam, amikor Bonyitól kaptam egy Kinder tojást, ugyanilyen kis izék voltak benne, csak valami gagyi vizilóval, még csak nem is Looney tunes-os :P
a csokim viszont rejtélyes módon eltűnt!bár utólag belegondolva volt egy szamár is padnál biztos az kapott rá a finom falatokra, máskor jobban kell figyelnem az értékeimre!

Törzsvendég:-) 2010.09.24. 18:15:53

Hát szerinem tök jó az ilyen meglepetés (az ember magának is okozhat néha egy kis meglepetést,pl. ha véletlen a télikabát zsebben hagy egy kéztezrest (ami megjegyzem nem tudom,hogyan történt,de ott volt),még ha olvadt is,ragacsos is.:-)A Csőrikés nekem tetszik.Mellesleg én tutira béna vagyok mert találtam egy szörfözős prérifarkast,a farkast azt még összeraktam,de a szörfre nem tudok rájönni mit hová.:-)

UI:A gyerekek szeretnek legózni a mai napig,a Lego az örök,szerintem a szülőktől függ,hogy milyen játékokat kedveltet meg a gyerkőccel.

Törzsvendég:-) 2010.09.24. 18:18:53

Még annyi jutott az eszembe,én még a zsákbamacskákat is szeretem,de mindig megszívom.Pl. a nyáron volt itt egy kirakodó vásár,egy ember árult zsákbamacskákat,fából készült mütyürök voltak benne,reménykedtem,hogy egy pörgettyű lesz talán,kibontottam nagy hévvel de nem az volt,állítólag egy fakörte ,de én csak próbáltam pörgetni,nem nagy sikerrel.:-)

-Ani- 2010.09.24. 20:57:07

Egy kis hátizsák játék, összerakós stb. kinder töltelék van itthon. Marci nem engedi senkinek sem odaadni, végül is tök jópofák. Aranyos szerintem is az ilyen baráti meglepis dolog. :)))))

bnyhdz 2010.09.25. 01:09:36

@Törzsvendég:-): ez a "pénz a télikabátban" dolog engem is megtalált már többször is. arra jutottam végül, hogy valószínű a molyok dobták össze lakbér, illetve az okozott kár megtérítése címén.
süti beállítások módosítása