atom

*megjegyzés* - Vásárolj hülyékkel!

2010.09.02. 12:25 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
*megjegyzés* - Vásárolj hülyékkel! Tovább

A múlt héten volt időm bejegyzéseket írni, most épphogy beütök pár mondatot és már élesítem is (holott még nem is kezdődött el a gólyatábor). Mi lesz itt még a hétvégéig?!

A címben a "hülyékkel"-t persze nem rosszallóan írom, hanem olyan idiótás-nem normális jelzőként. Történt ugyanis tegnap, hogy munka után elmentünk a Metroba venni ezt meg azt. Már az első métereken visítottunk, amikor Hanzs kolléga befogta sofőrünk szemét, de odaérve a vevőszolgálati pultnál kezdődött a káosz.

Amíg én a vevőszolgálatos hölggyel beszélgettem, addig csipkedték a hátsóm, sárga jegyzetlapokat ragasztottak a hátamra és vendég-cukorral tömték meg kabátom vállzsebét. *Atom kivesz egy cukrot a kabátjából, mert most eszébe jutott, hogy van* - Elindultunk befelé, s még csak pár métert haladtunk, de már kockás füzetcsomag és virág is volt a kocsiban. Kipakoltattam velük, de ez később csak fokozódott. Amíg elmentem zoknit nézni, addig a fiúk alkottak. Visszaérve csak annyit mondtak az egyik sor mellett bújkálva: "A kocsit nem hozod?" - ekkor láttam meg, hogy az iménti kocsi (amelyikbe félig beletömtek egy ágymatracot) a miénk. Amíg küzdöttem ki a helyéről, a matracot, addig már arra görkorizott az egyik angyalka (vásárlókat eligazító görkoris lányok angyalszárnyakkal) és mosolyogni kezdett az egész helyzeten.

A következő soron felhalmoztak a kosaramba annyi wc-papírt, hogy a kocsit már tolni sem lehetett volna, ezen már az angyalkák is hangosan nevettek, nem csak a Hanzsék - bevallom, ezen már én is jót röhögtem:P Aztán a srácok leálltak, itt-ott még próbálkoztak ezzel-azzal, de abbahagyták. Csupán csak egy intimbetétcsomagot kellett kitennem a kosárból a pénztárnál s értetlenül néznem, hogy miért is van az ott:P

Azt hiszem ezentúl - a többletkipakolás ellenére - így kérne járnunk vásárolni, mert kicsit megtapasztalhattam, hogy milyen lehet azoknak a szülőknek, akiknek telipakolják a gyerekek mindenfélével a bevásárlókocsit:P

Ha színesíteni akarod a hétköznapi boltba járásod: Vásárolj hülyékkel!

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr372266357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.09.02. 14:10:29

bár ott lettem volna én is meg a BUSA, BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA,BUSA is :)

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.09.02. 14:30:53

jajjjj nemér... már most annyira hiányzik a nyár, a sok hülyülés, az éjszakai balatonozás, a sörözések, az ottalvós bulik. jaaaaaaaaaj :)
tudom h nem teljesen vág ide, mert hülyékkel vásárolni ilyan borzalmasan szar időben is lehet.. de nekem akkor is a nyarat juttatja eszembe. aminek még csak most lett vége és máris siratom. pedig nekem csak 13-ától lesz suli, addig henyélek. meg minden egyéb.
jójó, ne ide írjam a blogomat, abbahagytam, bocsi :D

-Ani- 2010.09.03. 09:37:08

Huh! :) Kihagyták a disznófejet és a fél disznót. :D
süti beállítások módosítása