atom

*megjegyzés* - karnevál

2010.08.20. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
*megjegyzés* - karnevál Tovább

Ma nem csak augusztus 20, tűzijátéklesés van, hanem a szokásos történelmi fesztivál, a Savaria Karnevál is kezdődik itt Szombathelyen. Mint minden évben, idén is javarészt kint leszek a három napban, fel s alá rohangálok, fényképezek koncertekre járok stb.

Ebben az évben kicsit szegényebb lesz a program, nem jutott annyi a költségvetésből, mint amennyi az elmúlt években, így egy kicsit lazább is lesz a napi güri, kevesebbet kell rohangálnunk (ennek kicsit örülök is, mert nem szakadunk meg annyira Bonyival az események dokumentálásában). Továbbá ez azért sem baj, mert a Sziget óta kicsit kivan a torkom - vagy valami légutam. Reggelente nehezen nyelek, és kicsit sűrűbben köhögöm. Azt hiszem itt már nem csak arról van szó, hogy gyengék a hangszálaim, és nem bírom a sok üvöltést, sört és cigit, lassan minden nagyobb fesztivál után lebetegedem - lehet, hogy több vitamint kéne ennem? 1-2 havonta van valami légúti betegségem, nem jó ez így...

Nah, most alvás, mert mindjárt kelni kell és indul a rohanás.. Boldog nemzeti és állami ünnepet, jó karneválozást, punnyadást, nyaralást, tűzijátéklesést, túrázást, miegymást!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr812234376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2010.08.21. 11:13:47

nálunk az augusztus 20 szalonnasütögetéssel telt. Nem is láttuk a tűzijátékot!
süti beállítások módosítása