atom

Hatalmas szék, Garfield, oldtimerek és a barátságos buszsofőr

2010.07.30. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Hatalmas szék, Garfield, oldtimerek és a barátságos buszsofőr Tovább

Miközben kirándultunk Ausztriában a családdal, elhaladtunk az autópályán egy hatalmas szék mellett. Bútoráruházi reklám, de olyan gigászi, hogy le kellett fotóznom. (annak idején egyszer már lefotóztam ezt a széket, de már azt sem tudom azokat a képeket merre keressem, szóval most pótoltam:))

Aztán kicsivel később elment melletünk egy busz, barátságos sofőrrel, bár hozzá kell tenni, hogy a barátságos sofőr kétszer is beljebb szorított egy autót, mert nem érdekelte túlzottan, hogy vannak a mellette lévő sávban is. Egyébként ez a matrica olyan fura nekem, felsorolni a busz extrái mellé a sofőr jellemét:P

Aztán láttunk egy Garfieldot is, a parkolóban bóklászott, nagyon aranyos volt, éppenhogy sikerült megsimogatnunk. Valószínűleg nem kóbor volt, vagy jól etették a környéken, lévén, hogy jó húsban volt a macskusz.

Jah, ha már parkoló, akkor autók, tetszett amikor egy híres modell, egy Jaguar E-Type ment előttünk (a világ egyik  legszebb autójának van kikiáltva), s amikor kanyar előtt készültem, hogy lefotózzam, jött egy Alfa is (szerintem az). Tetszik ez az oldtimer orr a világ egyik legszebb oldtimerének farával vegyítve. Már csak a kombit kéne leradíroznom a képről:P Szeretem az ilyen véletlen képeket is:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr572186314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.07.30. 13:03:19

Neked milyen jó sikerült a kép Garfieldról! Édes cicuka! :)
süti beállítások módosítása