atom

3x3 - kosárlabda és a képletek

2010.06.05. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
3x3 - kosárlabda és a képletek Tovább

E hétvégén egy kedves sztorit láthattok ide biggyesztve, amelyben egy takarító és egy éjjeliőr esetét láthatjátok, akiket összeköt (a film végére, a kosárlabda). Semmi durvaság, semmi akció, csupán a tanulság: többet ésszel, mint erővel, majd eköré fonódik valamely szinten az is, hogy oszd meg az örömöd másokkal is. Először is itt a trailer, amiben visít a biztonsági, így azzal kell kezdenetek:

Bírom a biztonsági őr reakcióit, de a takarító srác elszánt tekintete is megmosolyogtató. Szeretem az ilyen kisfilmeket is, ezért ajánlom ma nektek, nézzétek:

No most akkor fognom kéne a 0 kilométeres focilabdámat, egy fizika könyvet és ki kéne vonulnom egy pályára nem? Nem. Pont. :P

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr72057572

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 3x3 - kosárlabda és a képletek 2010.06.21. 18:46:59

Találtam egy nagyon jó, tanulságos kisfilmet Atom blogján, nézzétek, megéri. :) E hétvégén egy kedves sztorit láthattok ide biggyesztve, amelyben egy takarító és egy éjjeliőr esetét láthatjátok, akiket összeköt (a film végére, a kosárlabda). Semmi dur...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Latz von W. 2010.06.21. 18:37:31

Nagyon jó! Ezt kirakom én is. :)
süti beállítások módosítása