atom

A rutinon innen és a rutinon túl

2010.05.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
A rutinon innen és a rutinon túl Tovább

Motorozom (erről írtam itt). Pont. Lévén, hogy ehhez jogosítvány is kell, így járok oktatásra. A kresz egy héttel ezelőtt volt - sikerült. Aztán jött a rutinpálya - ami első ránézésre bonyolultnak tűnt, de pár kör után már vágtam, hogy mi a helyzet. Kollégám egy nappal a vizsga előtt kijött a pályára, és lencsevégre kapott. Így most frissül a fotótáram motorügyileg:) Az alábbi képen épp érdeklődöm az oktatótól, mert nem teljesen tiszta egy indexelési szakasz:

A három pálya szerintem nem nehéz, viszont itt-ott nem árt, ha fordulékony a motor, kicsit nagyobb volt a fordulóköröm, mint egy-két másik motorénak. Itt épp szinte nullával pötyögök:)

Idővel már csukott szemmel is ment a pálya - vagy csak épp pislogom?!:P

Mayerrel - azt hiszem ez a motorpárosítás sokszor előfordul majd a nyáron. Lehetőség szerint szeretnék egy örök üzemanyagkártyát és amint megvan a jogsi, odaragasztanám magam az üléshez pillanatragasztóval (késő őszig).

Szóval a rutin sikerült, nem túl nehéz, pláne azután, hogy már van néhány év irányítási tapasztalatom kisebb kategóriákból. A kezdőknek sem okozott problémát, mindannyian jól szerepeltünk. Vivát!:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr561978012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása