atom

*megjegyzés* - lebetegedés és diáknapok

2010.04.28. 09:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - lebetegedés és diáknapok Tovább

Idén is elérkeztünk az egyetemi diáknapokhoz, amely egyik kedvenc munkáim közé tartozik, hiszen sok ismerős közt rohangálok egész nap, fotózom, videózom az arcokat s így tovább. Hogy eközben némi sört is iszom, az természetes, no de idén bekavart egy apróság, lebetegedtem.

Torokgyulladás-szerűségem van, mivel úgy érzem, mintha lenyeltem volna egy sajtreszelőt s utána citromlével gargalizálnék folyamatosan - egyszóval nagyon ég a torkom. A negrót és a strepsilst kilószám eszem, legalább nem vagyok így nagyon éhes, mert folyamatosan mentolban úszom:P Sört tegnap csak este ittam, akkor is lassan, nehogy a hirtelen hideg bezavarjon, de ez így nem frankó. Utálom, hogy amikor kezdeném kicsit elengedni magam, akkor jön egy nagy köhögés, majd miután elmúlik a tüdő-nyelőcső és torokfájdalom, akkor eszem egy negrót vagy iszom egy teát... Ejj... No mindegy, ez van.

Tegnap este kamionosok és kurv.. akarom mondani örömlányok buli volt a klubban, az udvaron meg Csuta-buli (szintetizátoros báli zene) - természetesen inkább kamionosnak öltöztem és bent voltam, a sapkámat imádták sokan, az nagyon kamionoshoz hű volt. Lentebb a kép, Padre és a kamionos Atom:)

 

Ha a következő pár napban csúszkálnak a bejegyzéseim sorry, nem tudom, hogy mikor látok netet géppel együtt és azt sem, hogy akkor látok-e még:P

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr271958293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2010.04.28. 10:35:18

Ismételten csak a Bioparoxot ajánlom,mielőbbi gyógyulást kívánok!
Jó "munkát",méghogy nincs jó munka.

Hajnal Pappa 2010.04.28. 18:07:18

Nekem is most van torokfájós, halál-élet, a szakdoga finishében:(... Brr, már mindenhol megy ez a kamionosok és kurvák őrület??? Nem hittem el, mikor először láttam a Pesti Estben, hogy van ilyen...
süti beállítások módosítása